Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, June 1, 2012

♥Pengomen Setia ♥

As Salam,


Ini cenderahati dari cha sbb Mama antara yg tersenarai sebagai Pengomen Setia untuk bulan Mei 2012 di Blog Cha@It's Umi Journal.


Ya Mama mmg setia pun dgn blog cha ni lebih2 lagi bila kami memang dah bertemu mata 3 kali dan menjadi kawan baik..Moga persabahatan yang bermula di alam maya ni akan kekal sahabat selamanya..lebiu ♥ cha..^_^..


Best..dapat FM coklat Kit Kat..bertambah lagi koleksi FM Mama..☺. Terima kasih Cha bg FM yg cute ni, Mama terima FM ni by hand semasa Cha dtg B'day Bash Zaquan&Ziqry pada 12 Mei 2012..(Sorry hari ni baru berkesempatan nak update n3).


Masa buka2 sampul tgk ada FM Kit Kat ni Zaquan igt Coklat betul, siap nak digigitnye FM coklat ni, nasib baik dapat diselematkan..huhu..


Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

9 comments:

  1. tahniah eja

    ayu jer tak ada masa nak BW dan jejak ke blog sahabta y lain

    ReplyDelete
  2. @Citarasa Rinduan: Terima kasih ayu :)

    Ala Ayu sama la mcm eija pun x berkesempatan sgt nak BW ke blog kawan2, itu yg selalunya eija marathon BW ke blog Kawan2..hehe

    @Liza Razak: terima kasih..mmg comel pun lebih2 lg dapat free dr seorang teman :))

    ReplyDelete
  3. wahhh besh nye dpt FM , lain dr yg lain lew..

    ReplyDelete
  4. tahniah, bestnya dapat hadiah...kita nak BW pun tak sempat kadang2

    ReplyDelete
  5. salam kenal..dtg dr blog anje..

    Wah bestnyer dpt gift..:-)

    ReplyDelete
  6. memang coklat tu nampak macam betul²kan hihihihi.. amir pun same nak makan juga...

    ReplyDelete
  7. @Fazilzura: hehe..mmg besh..:)
    itula kan skrg ni FM pun ada mcm2 design..

    @Anje a.k.a Mama_Balqis: terima kasih Anje, mmg besh, sama la kita Anje, eija pun sbnrnya lately ni jarang dpt BW di semua blog kawan2, mana yg sempat jerk eija BW..itupun selalunya marathon BW..hhehe.

    @Gieyana: salam kenal, terima kasih sudi singgah & follow disini..nnti eija balas kunjungan & follow balik ye..:))

    mstilah best..heheh :)

    @Masya: Yup..lagi2 budak2 klau nmpk cekelet..mmg dia pk nak makan jerk..:)

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails