Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, June 8, 2012

Hilang Dah Rambut Awan Nano!

As Salam,

Rambut Curly Adik Ziqry@Rambut Awan Nano dia dah xde, sekarang ni dah encem..sudah botak...hehe.

Memang dari sehari ke sehari Mama tanya Papa boleh tak botakkan rambut Adik, sbbnya bila rambut Adik dah panjang ni terserlah curlynya n cian kat dia rambut pnjang dia tu dah smpai nak masuk ke mata. Papa kata nnti la, dia nak minta tolong Acik Eiya Zaquan&Ziqry yg tolong guntingkan rambut Adik, Papa berat hati nak botakkan kepala Adik.

Balik dari kerja 5/6/2012..nak jemput anak2 balik, Acik Cha Zaquan&Ziqry bgtau yg Zaquan & Ziqry, Atoknya bawa g gunting rambut naik motor. Bila Atok balik jerk tengok 2 hero mama dah berwajah baru. Zaquan mmg biasa la kami tengok, Adik last botak masa usia dia 2 bulan..bila tgk wajah baru adik botak ni nmpk lain pulak muka dia..Papa redha jerk la yg anak2nya dh botak sbb kalau ikut Atoknya gunting rambut begitula style potongan nya. Mama suka jerk style rambut diorng tu..kemas.

Kalau dulu setiap kali Atok Zaquan&Ziqry g gunting rambut bawa sorang cucu jerk g, lepas ni dua orang cucu la kena bawa. Setiap bulan tau Atoknya yg bawa Zaquan g gunting rambut, kami mmg x pernah bawa anak2 g gunting rambut (Terima Kasih Atok), betul2 sekali jerk la pengalaman kami bawa Zaquan &Ziqry g gunting rambut itu pun sbb nak botakkan Ziqry lepas sebulan lahir.

Ini time rambut Adik Ziqry panjang, terserlah curly@rambut awan nano..hehe..


Adik Ziqry sekarang
pic taken 5.6.2012 pada hari pertama selepas gunting rambut 
amacam encem tak saya?


2 Hero Botak Mama & Papa


X kisah lah style rambut camner pun, anak2 Mama & Papa tetap encem dimata kami ..♥♥♥ Abg & Adik♥♥♥.

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

8 comments:

  1. Alolololololo!!
    Rindu dendam ngan anakanda berdua ni..
    Lama duk rehat berblog x jenguk sini..
    TC yer..
    Happy Weekend.. ;)

    ReplyDelete
  2. comel apa zikry rambut camtue..
    nampak kemas jer dua beradik..
    dari atok ke anak skrag cucu potong kat kedai yang sama.. hih..

    ReplyDelete
  3. hahaha.. betul tu.. anak² eija encemmm sangat...

    ReplyDelete
  4. @Salina@IbuAqil:Tq Ibu Aqil :),
    eija pun sama x sempat nak berBW sgt..

    @Cute MuM: mmg ok pun yg penting nmpk kemas kan.
    hehe, itula Atok dia ada kata dari Atok sampai ke cucu gunting rambut dikedai yg sama..

    @Nad@Mama ZN: terima kasih aunty Nad :))

    @Masya: Hahaha..terima kasih Aunty Yana :))

    ReplyDelete
  5. Smart! Hehe.. :)) nampak kemas!

    ReplyDelete
  6. yeah baru la smart kan...:)

    Mifz pun baru jer dipotong rambut nyer...

    ReplyDelete
  7. come je kak eija.. rambut dulu ke skrg ke.. sy tgk comel je.. :-)

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails