Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, June 15, 2012

JJCM Hujung Minggu | Chessy Bites Steak Pizza!

As Salam,

JJCM Hujung Minggu lepas kami, sebelum mama O/Station ke JB..planning menjadi..nak berjimba2 bersama yang tersayang. 

Isi perut dulu sebelum ke agenda utama kami tgk movie. Tiket Wayang dah booking sehari sebelum, So hujung minggu kami ke Alamanda, Putrajaya.

Selalu kalau kuar jln2 shopping compleks kami makan fast food jerk,senang.  kali ni Mama belanja diorg sempena dgn hasil APC. Nak makan pun skrg cukup susah sebab Zaquan x boleh tgk MC'd & KFC, mesti bila kita ajak makan tempat lain dia xnak, so nak x nak kena la g order makanan dia dulu, nak sampai ke Pizza Hut ni dia nmpk Mc'd nak makan Ice Cream Mc'd, belikan pastu nmpk pulak KFC, nak chicken, belikan..kami nak makan Pizza Hut..huhu

Nyum2..Menu utama kami..Cheesy Bites Steak Pizza.
Ok la rasanya..Zaquan suka Topping Chicken Steak tu..

Akceli Pizza Hut pun Zaquan suka, dia cukup suka makan mushroum soap ni..Skrg ni yg best kalau mkn dekat pizza hut dapat free kid meals, selalu kami pilih kids meals spagetthi, Zaquan dh dpt chicken kurang sikit la dia nk makan spagetthi kami la yg sedap mkn free spagetthi..




tgk la adik pun boleh thn, 2 ketul ayam KFC tu seketul utk Abg, seketul lagi untuk Adik, habis tau dia makan & bun KFC tu selalunya Adik yg makan...kuat betui anak mama sorang ni makan..mmg saje bg adik makan kenyang2 nnti masuk wayang xde la meragam..

selesai makan kami pun terus ke panggung wayang, Zaquan dh x sabar dh time ni...Madagascar 3 menanti..:))

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

9 comments:

  1. kanak2 mmg sinonim dgn McD & KFC kan sis..sambil drive lelaju pon mata dorang cekap nmpk logo McD n KFC gitu..ehehehe

    ReplyDelete
  2. Amboi adik bersungguh betul dia makan eija... tak lama kalahlah abang kalau macam ini gaya adik:)

    ReplyDelete
  3. @GreenJade: hehehe..betul tu, Zaquan perasan jerk lambang Mc'd n KFC setiap kali lalu kawasan yg ada drive thru..

    @KakZakie: Iye kak, dia betul2 menikmati setiap makanan yg dimakan sampaikan kami risau gak takut susah nak control ..obesiti pulak nnti..

    ReplyDelete
  4. budak2 mmg suke kfc dan mc d kan... samelah amir pun.. kdg2 kt yg naik jemu... x termakan...

    ReplyDelete
  5. @Che Rosliza Che Mat: mmg sedap..hihi..:))

    @Masya: betul yana, eija mmg rasa jemu dh sbnrnya, tp Papa dia rajin melayan..kalau zaquan nak makan Mc'd/KFC msti Papa dia belikan jugak..

    ReplyDelete
  6. bgs anak2 eija ni, behave je dorg. adik kena makan banyak2 boleh kalahkan abg zaquan. adli dah mcm ziqry, hulur je apapun, semuanya dia bedal.

    ReplyDelete
  7. seronok bila dpt ank punya free kan.. jimat dah kat situ.. hihii

    ReplyDelete
  8. bukan main semangat tgk ziqry makan tu... sampai kembung2 pipinya...

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails