Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, January 23, 2013

10 FM Vietnam Buat Top Commentators/Kawan Blogger Yang Rapat :)

As Salam,

Sebelum bercuti ke HCM, Vietnam Mama ada berniat nak bagi ole2 dekat kawan blogger yang rapat n terus terfikir nak bg FM pada Carta Top Commentators di blog Mama sekali. So kapada kawan2 yang namanya tersenarai dibawah boleh la tinggalkan nama dan alamat di komen box Mama di N3 ni (Mama x kan publish alamat kawan2 tu). email yahoo Mama problem dah x leh nak buka mcm kena hack gitew..susah hati gak dibuatnya ni :( 

Carta Top Commentators ni mama print screen pada hari Mama nak bertolak ke HCM pada 7/1/13. Mama publish N3 lewat, ada FM yang Mama dah bg by hand (Nad, K.Norr dan Cute Mum Mama dah bg by hand). Masya dah sent alamat pada Mama, Pink Ummi dan Mimie org yg sama kan, so kepada 6 org lagi nama dibawah silalah bg alamat ye..Pada kawan blogger yang rapat tp x tersenarai dlm carta top commentators ni Mama tetap nak bg (kpd Cha dan fazilzura) harap sudila terima FM dari Mama ni ye :)



Ini antara 10 FM yang akan Mama bg pada kawan² ..^_^..


Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

19 comments:

  1. wah fm :) lama x beli fm baru pasal duduk umah mak, malas nak kumpul :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dok umah sendiri, lepas ni boleh la kumpul semula,
      insyaallah lepas ni kalau ada rezeki lebih pergi melancong ke tempat2 menarik n beli FM, eija bg kat huda jgk ye :)

      Delete
  2. So yg ini bolehlah publish:-

    Terima kasih dari kakak tidak terhingga. Moga ukhuwah terjalin sampai bila-bila.

    ReplyDelete
  3. yeyyyy... i likeeeeee...

    tq tqqqqq

    ReplyDelete
  4. Ya Allah berkatila seluruh kehidupan sahabatku ini. Terima kasih eija. Terharu sgt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. AMIN, eija pulak terharu dengan doa cha ni, FM biasa je cha..hope cha suka :)

      Delete
  5. wah bestnya siapa yg dapat! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. FM biasa je deno, tanda ingatan buat kawan2 blogger :)

      Delete
  6. gegegegeg... yg pertama ke?? pttlah akak soh emailkan alamat.. terima kasih ats penghargaan ini....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 yana :)

      terima kasih jgk buat yana yg rajin singgah baca dan komen di blog k.eija ni ye..:))

      Delete
  7. Tak sangka....yeay.. ikut la yg mana mudah utk eija...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh ok..nnti ada masa kita jumpe la lg senang,
      tp lambat sikit la ye..minggu depan aku cuti seminggu, bulan depan la gamaknye..hehe

      Delete
  8. kak eija, sorry sgt2 tau.. lama x sggah sini.. skrg sy mmg kekangan masa utk bw...

    btw, xsangka saya pun dapat.. hihi

    thanks tau kak eija..!! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok..sama2..fm biasa je tau ina..

      Ohh paham..k.eija pun sama..sejak anak2 dah hantar taska n tadika di putrajaya ni jadual k.eija pun dh berubah 5.30 ptg tepat dah kuar opis kena amik anak sblm kul 6ptg. Kalau x dulu sementara asben jemput kul7mlm..time tu la nak BW blog kawan2..hehe.., lappy pun confirm x boleh dibetulkn. .sedey..now k.eija BW thru hp je..

      Delete
  9. thanks sangat2.. lama tak singgah sini.. sori sangat bz lately

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails