Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Sunday, January 6, 2013

Trip Ke HCM 2D1N Wif Geng Office| My Budget



As salam,

Insyaallah esok dan lusa 7-8 Jan 2013 Mama akan ke HCM bersama geng office. Flight pergi 7/1/2013 jam 9.10 pagi. Kami pergi 7 org perempuan semuanya. Moga perjalanan kami selamat pergi dan balik..Amin. Almaklumlah takut gak mcm2 cerita dgr pasal HCM ni...

Ini je budget mama...300 USD bersamaan RM 950 dan 700k VND bersamaan RM109. Duit hotel mmg dah settle booking online thru Agoda shj. Cukup ke x ni....hehe...list brg nak beli pun dh siap...oklah tu kan belanja ikut kemampuan masing2 ler kan. .ini  je yg mampu...huhu...shopping shj RM1k...gulppp..telan air liuq sndiri..

Published with Blogger-droid v2.0.9

15 comments:

  1. pg ngan geng ofis? syoknya...saya bulan depan pegi bertiga je...member ofis xdek kaki jalan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah ngan geng opis, mmg besh la..geng BPAD ni mmg suka berjalan semua,
      ohh ye ke bulan depan tu pergi vietnam la ye.., slmat bershopping kat sana, mmg besh la shopping di vietnam..

      Delete
  2. NANTI JGN LUPE KONGSIKAN JALAN² KAT SANA...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah, mmg nak kongsi tips..at least utk diri sendiri if ada rezeki nak ke sana lagi..

      Delete
  3. fuh selamat jalan dan take care ye ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear, alhamdullillah dah selamat pergi dan balik..:)

      Delete
  4. seronoknya ..selamat berjalan n shopping ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg seronok, sampai x cukup2 duit nak shopping..hihi..

      Delete
  5. dpt jalan2 ngan kengkawan pun best tu eija. moga selamat pergi n pulang ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best pun jalan2 tempat shopping ni dgn kawan2, kalau g ngan asben mesti dia tension menunggu bini dia shopping x cukup2..hihi..

      thanks izan, alhamdullillah dah selamat sampai pun :)

      Delete
  6. bestnya jenjalan.. cukup ke tu gi 2 hari? ayu aritu pegi byk guna duit RM je.. enjoy di sana yer!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ayu, mmg best..itulah rasa x cukup g 2 hari ni, terkejar2, masa beli tiket murah hari tu masing2 ckp xmo tinggalkan laki dan anak2 lama..hehe

      sama la eija tukar budget dlm RM1k ni x cukup pun, sudahnya guna RM yg ado..

      Delete
  7. Salam..actly sy br 1st time nkg HCMC 18 may ni..g ngn husband je..boleh tak sedikit sebanyak guide saya..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails