Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, January 25, 2013

Sambutan Maulidur Rasul di Tadika Abg& Taska Adik!

As Salam,

Hari ni di Tadika Abg & Taska Adik diadakan sambutan Maulidur Rasul. Sehubungan itu, semua pelajar termasuk Adik Ziqry yang berumur 1 tahun 8 bulan diminta berpakaian baju melayu dan sumbangan berbentuk makanan daripada Ibu Bapa adalah digalakkan. (Tadika pun ada potluck tau..). 

So untuk memudahkan kerja, Mama order je ngan Acik Zaquan n Ziqry@Adik Ipar Muffin Choc Chip. Ikutkan pada mulanya Mama order Apam Polkadot, tp Adik Ipar kata dia nak buat Muffin Choc Chip utk order Mama tu tp Mama bayar harga Apam Polkadot..means best price punyer..tq Dik..:))

Muffin Choc Chip

Adik Ziqry x menyempat mau makan, sebelum sampai taska 2 biji muffin dah adik makan.


Abg Zaquan makan gak sebiji muffin tp lepas tu dia bantai tido lena sampai ke tadika, sbb tu x sempat nak posing2 ngan Abg Zaquan bertiga.


Bagus la ada sambutan Maulidur Rasul dari peringkat anak2 kecil lagi kan, bagi  pendedahan dan kenalkan pada kanak2 tentang sejarah dan perjuangan Junjungan Besar Nabi Muhammad SAW serta membangkitkan rasa cinta terhadap Rasullullah SAW. Moga sambutan maulidur rasul di tadika n taska abg n adik penuh dengan pengisian yang berguna buat anak2.. ^_^..

Salam Maulidur Rasul 1434H/2013

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

6 comments:

  1. Zakwan ada sambutan ni kat school
    Tp zakwan tak p sbb balik kg huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh ye ke..mmg byk pun tadika n taska yg buat sambutan maulidur rasul pada hari berkenaan

      xpe la balik kg pun besh..hehe

      Delete
  2. amir pun ada jugak.. tp tak dapat nak join berarak.. dia demam pulak.. hadoilah.. saboo jerlah... kesian dia.. dah semangat sgt tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. la cian amir, akceli zaquan n ziqry pun x berapa sihat gak time ni tp nasib baik batuk n selsema je so masih boleh g sekolah lagi..hehe..

      balik sekolah zaquan bercerita, td abg g keluar...(berarak la tu) :)

      Delete
  3. best ada adik ipar yg pandai wat kan.. siap dpt best price lagi tu.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi...betul tu mmg untung - senang boleh order je n best price tu mmg besh...

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails