Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Tuesday, January 15, 2013

Souveniar FM Daripada MamaZN ♥

As Salam,

Lambatnye Mama update sesuatu N3 tu kan, x tau la bila boleh updates N3 di blog secara konsisten..huk2, ini pun byk N3 tahun lepas yg tercicir...tp nnti ada masa Mama nak jgk updates N3² yang terlepas tu...

Stop sekejap N3 Trip HCM, hope x terus terberhenti disitu saje sbb ada tips nak dikongsikan bersama kawan2 :))

Ni nak tunjuk souveniar FM yang Mama terima dari rakan blogger iaitu Mama ZN (bkn la tujuan nak menunjuk2 pun sbnrnya tp untuk simpanan diri sendiri). Thanks Nad, k.eija suka souveniar FM dari Nad ni siap ada gambar anak2 Nad - Zakwan yang encem dan Nayli yang comeyy. Bila tengok FM bergambar ni k.eija dari dulu rasa nak buat, tp x terbuat2..huhu..

FM dan notes Friendship Forever ^_^
mana nak sangka dari alam maya boleh jadi baik sebegini..Hopefully jalinan persahabatan yang telah terjalin kini akan kekal baik dan utuh ye...


Suka..sbb bertambah koleksi FM Mama yang x seberapa ni..
byk dah FM yg hancuss berkecai dibuat main oleh Zaquan n Ziqry, bdk kecik Ziqry pun dah pandai capai FM Mama ni tau..almaklumlah peti ais kecik je pun...


Ini la MamaZN..rasanye ramai yang kenal MamaZN ni, Mama ni mungkin la org x kenal..Ini merupakan kali kedua Mama bertemu mata dengan Nad...suka berkawan dengan nad w/pun kami berbeza umur..

Pertemuan kedua dengan MamaZN di majlis kesyukuran cukur jambul anak buah @ anak Cute MuM.


p/s: byknye n3 nak update, N3 cukur jambul anak buah pun x terbuat lagi ni..huhu

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

5 comments:

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails