Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, January 28, 2013

Off to PD ~27 hingga 30 Jan 2013~

As Salam,

Kami bercuti lagi, baru balik dari Morib Gold Cost pada 20-21 Jan 2013, now hingga 30hb Jan 2013..ke PD pulak. Bulan ni bulan holiday..hehe..

Macam mama pernah cerita sblm2 ni PD antara tempat percutian wajib family kami@family mertua mama sbb FIL yg booked apartment tanjung biru, PD iaitu rumah peranginan utk staff DBKL, atok zaquan n ziqry dah berpencen still boleh bercuti disini tp weekdays la...

Nak story panjang lebar pun x best la thru notes...nmpknye mama off blog sampai hari rabu la ye, hari khamis nnti mama marathon BW blog kawan2 ek...daaaaaa...:-*

Published with Blogger-droid v2.0.10

14 comments:

  1. Replies
    1. Terima kasih :)
      memang bulan ni bulan bercuti..Vietnam - Morib Gold Cost - PD.. ^_^..

      Delete
  2. wahhhh...lamanyer holiday..hihihi..selamat bercuti =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..terima kasih :)

      itulah kan, terasa gak bulan ni eija amik cuti 7 hari untuk bercuti2..hehe..

      Delete
  3. wahh...cuti2 malaysia lagik..best3

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best..paling puas n srnok anak2 la sbb bercuti tempat mandi manda..dari Morib Gold Cost ke Port Dickson..hehe :))

      Delete
  4. Untung eija...eh! Papa xde kelas ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdullillah,

      Mr. Papa ada kelas, kami tunggu Mr. Papa balik dari kelas baru kami gerak ke PD,
      nasib baik selalunya hari Ahad Mr. Papa punye kelas setengah hari, kul 3 ptg selalunya dah sampai rumah, hari Sabtu yg selalunya kelas dari pagi sampai malam.

      Delete
  5. amboi2 ...sakannnnn bercuti2...
    kalah org baru kawin

    abah ku pencen DBKL jgk , dh lama dia x bwk weols check in uhhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..pecah rekod aku utk bulan ni, sedar x sedar 7 hari dah aku cuti utk bulan jan ni..dari vietnam ke Morib gold cost ke PD.

      Zura bulan ni je sakan aku berjalan...bulan2 berikutnya duk diam je lah kat umah..kumpul duit utk berjalan bulan 8 pulak..hehehe..

      ohh iye ke,minta la abah ko bawa berjalan2..sbbnya untung la bercuti duk rumah DBKL RM20 je satu malam..rumah peranginan persekutuan kerajaan pun RM55 selalunya kalau kat PD tu.

      Delete
  6. syok nye asek pi bercuti je kan .. ptt la diam je

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg syok..tp bulan ni je kot aku bercuti sakan, bulan2 berikutnya dok umah je la nmpknye..lgpun bulan 8 kami ada family trip ke Jakarta-Bandung pulak..kena la kumpul duit dr sekarang..huhu

      Delete
  7. wah bestnya kak eija.. selalu bercuti.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdullillah, nak kata selalu tu xdela ina, tp PD ni mmg confirm setahun sekali mesti pergi punye..:-)

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails