Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, April 29, 2011

Rutin Check-up @ 36 Minggu + 5 hari

As Salam,

masih x bersalin-salin lagi sweetmama ni..hehe
iye2 jerk gempak hari tu dh turun tanda kan..
pastu jumaat lepas EL
mmg hari Isnin smpai2 opis pun..opismate dok tanya..'eks..ada lagi..'
yup ada lagi..sempat menghabiskan audit untuk minggu ni..huhu
itu la sbbnya blog x berupdate seminggu..
bz audit..balik umah ada gak niat nak menghapdet blog
tp serius x larat nak menghadap lappy..

semalam rutin check-up bulanan sweetmama mcm biasa..
pemeriksaan standart
check berat, HB, air kencing ngan jantung baby..
sumenya ok..

tp mcm biasa..kena wat sekali lagi BSP sebelum temujanji ngan Pakar

temujanji Pakar : 5.5.2011
BSP (kali kelima) : 3.5.2011
Check-up 2 minggu seterusnya: 12.5.2011

Due bersalin: 19.5.2011

p/s: menanti dalam debar..papa zaquan tanya..baby nak kuar bila ni..? cian perut mama dh besar sgt..mcm dh x larat nak bw perut dh..kalau baby kuar time cuti umum 1st Mei pun ok gak..hehe, apa yg mama boleh cakap ngan papa zaquan.. moga segalanya dipermudahkan..smpai masanya baby akan kuar jugak..kita tunggu dgn sabar jerk la ye..



 ♥Jagan Lupa Klik2 My Hearbeat♥ TQ..^_^..
 

9 comments:

  1. tertanya2 gak saya..dah bersalin ke belum hihihihi....mebi dia nak duk lama sikit kot dalam perut mama....aper pun moga selamat semuanyer...

    ReplyDelete
  2. hee takpa take care... dh dekat le tu..dia nak tunggu hari lain

    ReplyDelete
  3. semoga semuanya selamat eija... kalau baby kuar 1 mei setiap thn org cuti sambut besday dia... ehheh

    ReplyDelete
  4. memang suspen bila sweetmama tak update blog..
    dalam hati dah pikir nak bersalin dah ker?
    tunggu2 gak berita..
    rupanya belum lagi..
    tapi takperlah..
    sampai masanya nanti baby akan selamat keluar..
    kami kat sini pon menanti kehadiran ahli yang baru...

    ReplyDelete
  5. hehheh bestnya tak sabar lak...moge semuanya dipermudahkan

    ReplyDelete
  6. @MummyEcha: huhu..itula..eija dok bygkan minggu ni..tp alhamdullillah..masih bertahan lagi ..maybe sbb baby suruh mama dia settlekan keje dulu..anyway thanks ye..

    @amiey lee: hehe..thanks amiey..itu la ..agaknye hari ape la baby nak pilih..

    @e_da: hehe..itu la kalau 1st Mei pun ok..senang..compom cuti umum..sume org cuti smbut besday dia ek..

    @Cute MuM: hehe..insyaallah kalau bersalin compom inform kat cute mum nyer..

    @Lelord: sume perasaan ada sbnrnya ni..btol tu yg penting moga sumenya dipermudahkan..thanks dear..:)

    ReplyDelete
  7. 2 mei pon hokey jgk, sama bufday ngan saya, ahak ahak....

    ReplyDelete
  8. kita pun tertunggu-tunggu eija update, ingat dah bersalin. sebab walaupun eija busy bisanya sempat la dua tiga baris eija update, dan eija ada juga dtg blog kita mcm biasa so kita fikir eija belum bersalin lagi. kita pun jadi tak sabar nak tunggu baby eija.

    ReplyDelete
  9. @Yu'xan Lee: ohh..iye ke..happy b'day in advance..nmpknye tahun ni mummy yu'xan dpt cuti umum time besday..heheh
    adess..nmpknye dh 1 mei pun..baby still nak main2 dlm perut lagi la

    @Cha:hehhe..dh sarat tunggu hari ni..makin malas nak update blog la cha..kadang2 waktu rehat tu singgah la blog kawan2 skjp..itupun dpt singgah 2-3 blog jerk..
    kami lagi x sabar tunggu baby keluar w/pun pelbagai perasaan ada skrg ni..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails