Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, April 14, 2011

Sekali kena amik appointment dulu daa..

 As Salam,

Selamat Petang, bersiaran dr rumah hari ni..
semalam sweetmama ada informkan yg hari ni sweetmama cuti rehat utk ke Hospital Serdang
sweetmama igtkan memadai dgn surat dr Doktor Klinik Kesihatan Putrajaya yang sweetmama perlu merujuk pakar di Hospital Serdang ttg kes sweetmama (bole bersalin normal/tidak).
sekali rupanya kena amik appoinment juga dr Hospital Serdang.
penat jerk pagi2 lagi dh kuar g Hospital Serdang
tunjuk surat kat kaunter..tp misi kat kaunter tu bgtau dia akan bg appoinment baru..iaitu pada minggu ke 36 (21.4.2011) pukul 11 pagi..
jadinya terima jerk la seadanya..lagipun sweetmama ni mmg jarang sgt bercuti..cuti rehat sweetmama masih berbaki 30 hari lagi setakat bulan April 2011 ni.

bole pulak masa misi tu bagi appointment baru..sweetmama argue dia..ohh iye ke..kalau ikut kata doktor klinik kesihatan putrajaya saya kena refer hari ni juga berhubung sy bole bersalin normal atau tidak..
kena sound tepek ngan misi kat kaunter tu..iye saya tahu..saya dah baca kes awk ni..awk pernah bersalin kat sini kan..kes awk ni ..ape ntah istilah dia cakap..sweetmama x paham.., 
pastu sweetmama tanya lagi..maknanya ape tu..? misi tu balas. 'awk bole try bersalin normal'

lega bila misi tu cakap sweetmama bole bersalin normal w/pun masih belum dapat confirmation dr doktor pakar.

lepas amik tarikh temujanji..terus ke agenda mengisi perut..hehe
sarapan ngan Papa Zaquan kat cafe hospital jerk..
lagipun senang sekali harung jerk..x perlu singgah ke tempat lain pulak..
sbb mama jerk bercuti rehat, papa x cuti..
kol 9.30 pagi dh sampai rumah ..
zaquan mcm biasa kat umah nenek dia..
jdnya hari ni dapatla sweetmama selesaikan keje umah sikit
basuh, sidai dan lipat kain smbil layan citer korea kat channel one HD ni
bole pulak tgh syok layan citer korea ..tetiba siaran tergendala..
hujan..ohhh tidak..kain baju kena alihkan..
dh x bole tgk tv..itu yg layan blog pulak ni..
mmg saje bersiaran lewat hari ni..
yg penting keje2 rumah dh diselesaikan
sbbnya kalau dh start meghadap lappy..compom leka x wat keje
tp bkn bole BW kat blog kawan2 pun kalau guna Broadband ni..slow sgt
setakt nak update n3 dan BW 2-3 blog bole la.


♥Jagan Lupa Klik2 My Hearbeat♥ TQ..^_^..

4 comments:

  1. yerker..penat jugakkan asyik ulang alik ke hospital nie.. harap boleh bersalin normal kan..

    ReplyDelete
  2. tu la dia..sama je kita. aritu pon doktor klinik tpt kita check up dh refer kt pakar..kena gak buat appointment. buang cuti aje
    tp eija ok a sbb cuti ada byk lagi

    ReplyDelete
  3. 21.04.2011 sama dgn 1st check-up kita di PPUM nanti eija. hihiii. kita mc pada hari tersebut. sayang nak cuti. kikikiii.

    ReplyDelete
  4. @Cute MuM: yup mmg penat pun..rasanya kali kedua ni kerap sgt pulak kena ulang-alik klinik/hospital..byk sgt kes history kena refer pakar..
    amin..mmg berharap sgt..

    @lydzar:heheh..itu la sib baik gak cuti mmg byk lagi..kalau cuti pun xpe..cuma masalahnya x sedap la nak cuti sbb bulan ni eija dh start audit 3 minggu berturut2..nnti jejas SKT x tercapai pulak..huk3..

    @cha: hehe..ok la senang dpt mc..eija br perasan sepanjang eija preggy ni x pernah lagi MC..alhamdulillah la kan..sihat walafiat..hehehe..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails