Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Saturday, April 9, 2011

dapat beronline dengan tenang..^_~..

As Salam,

selamat berhujung minggu..

minggu ni dan minggu2 seterusnya sehinggalah bersalin sweetmama akan balik rumah my mum setiap minggu
sbbnye dah sarat kan..lebih kurang sebulan jerk lagi menghitung hari..hehehe
Papa Zaquan pulak hari sabtu sentiasa bz dgn sukan dia..especially bowling la ..tournament bowling opis Papa Zaquan akan berlangsung selama 8 bulan  dr Mac-Oktober 2011 dan berlangsung setiap sabtu pertama/kedua setiap bulan.

jadinya Papa Zaquan xde la risau sgt nak tinggalkan sweetmama bila dia sibuk..if sweetmama ada kat umah my mum
papehal kalau nak bersalin..ada adik yg bole tolong hantarkan g hospital..

skrg ni pun Papa Zaquan ada tournament bowling kat Alamanda.
sweetmama n Zaquan x joint sekali..sbb bulan lepas dh ikut joint Papa Zaquan pnyer tournament bowling yg pertama ..mmg x larat  la mama nak jaga Zaquan sorang2..sbbnye Zaquan suka lari2 dkt tempat games..(pusat bowling Alamanda berhadapan jerk ngan pusat games..)

better sweetmama tunggu kat umah my mum jerk..at least ada gak yg nak jaga Zaquan.
tgh ni sweetmama dpt bersiaran dengan tenang sbb Zaquan xde..(kalau x..mmg sweetmama xkan dpt sntuh lappy pnyer..kita on..dia pun sibuk minta nak main games kat dlm lappy ni..kalau x bagi mula la menjerit..)
Hari ni Zaquan ikut Pak Ucu Apit ngan Wan Ummi g PD..
tp bkn g PD utk mandi-manda ek..diorg g amik Pak Uda Zaquan yg br abis praktikal.

Ok la..selamat berhujung minggu sume..
mmg rasa dapat beronline dgn tenang hari ni..tp itu la ibu mengandung x larat la nak mghadap lappy lama2..rasa mcm senak perut jerk..huk2..maybe sbb perut mmbesar dgn jayanye..nak duduk lama2 rasa letih pinggang..


 ♥Jagan Lupa Klik2 My Hearbeat♥ TQ..^_^.
.

4 comments:

  1. kita pun lebih rela duduk rumah drpd ikut abi beraktiviti. lelah rasanya na mengejar oni yg lincah semacam. duduk rumah bertemankan keluarga seronokkan? tak letih kena buat kerja =)

    ReplyDelete
  2. @Cha: hehee...itula kalau dh sarat camni..mmg x larat nak jaga zaquan sorang2, kejar tu satu hal, part nak dokong dia yg plg x larat..
    btol tu..dok ngan family ni mmg senang sgt..hhehehe..

    ReplyDelete
  3. semoga eija sihat sokmo smpai selamat bersalin kelak ye ;)

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails