Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, April 13, 2011

By Hand - Hadiah Penyertaan Giveaway Aku ada Kamu bersama Fazilzura

 As Salam,

Alhamdullillah..walaupun x menang tapi penganjur sudi bagi hadiah penyertaan utk peserta yang joint.



pertamanya nak ucapkan terima kasih sbb sudi bagi hadiah penyertaan.
keduanya..sorry sgt2 terpaksa menyusahkan penganjur utk hantar by hand hadiah nya
kalau diikutkan penganjur dh pos by city link
tp sweetmama x perasan yg city link tu if x amik dlm tempoh 3 hari dia akan pulangkan balik kepada penghantar
tau2 penganjur sms bgtau .."sedihnye parcel hadiah dh smpai balik kat tgn dia .."
kalau diikutkan masa sweetmama terima sms tu..
mmg plan nak call city link tanya ttg parcel tu..

Nasib baik gakla penganjur ni x lain x bukan..
kawan sweetmama gak..my ex schoolmate :)
akhirnya jnji jupe kat tempat biasa (Mcd BTHO) minggu lepas..Hari Sabtu pukul 8.30 malam
kebetulan skrg setiap minggu sweetmama balik cheras
tp x sempat nak posing2..lagipun kejar masa sbb Papa Zaquan nak balik awal sebelum kol 10.00 mlm nak tgk bola..MU lawan.
skjp jerk rasanya dpt jupe

ini hadiahnya:-
suka2..hadiah penyertaan pun dpt sehelai t-shirt tau
n key-chain comel tu handmade dr Fazilzura..
nak tgk hasil craft Fazilzura :-KLIK SINI


♥Jagan Lupa Klik2 My Hearbeat♥ TQ..^_^..

5 comments:

  1. TQ yek psl sudi join GA yg x seberapa ni ..

    * wahhh terang tui gambo ni

    ReplyDelete
  2. @Fazilzura: welcome dear, yg penting support kawan..
    tp kalau ikutkan hati nak joint sume CGL, tp masa terhad la..itu yg makin hari makin kurang dh aku joint CGL skrg ni sbnrnya..

    hehe..terang ke.., mmg saje bg terang..:)

    ReplyDelete
  3. tahniah..
    jarang join cgl pon ada dapat hadiah..
    rezeki ibu mengandung..

    ReplyDelete
  4. @Cute MuM: thanks..alhamdullillah.masih ada rezeki..

    @Mama Tun Nur Safiya: hehe..mmg besh..nama pun hadiah free kan..x kisah la hadiah ape pun..mmg besh..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails