Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, February 25, 2011

Giveaway AKU ada KAMU bersama FAZILZURA


Klik Banner Untuk Joint 

Due Date: 16 Mac 2011

syarat2 nye : 

1) WAJIB menjadi FOLLOWER ku, kalau x cmner uols nak tau uols menang ke idok kan... 

-dah lama follow dah..hehe

2) Add link blog FAZILZURA ke blog uols...& tepek banner kat sidebar korg (kalau xdak, outomatik penyertaan uols BATAL)

 - okey..done..

3) Story skit pe yg uols suke kt blog FAZILZURA nih & story psl anak2 uols (nak jgk tau telatah anak2 uols)..yg xdak anak tu leh je story psl anak buah ke, anak sdara ker, anak tekak pun blew leee..

Story pe yg suka kat blog FAZILZURA

Suka sebab Fazilzura ni salah seorang my schoolmate..Form 1- Form 3..
tak pernah rapat pun masa sekolah tapi pernah bertegur sape..
Blog la yang membuatkan kami untuk lebih saling kenal mengenali dan membuatkan kita jdk kawan
sbb blog peribadi kan..bole la baca apa-apa pun kisah yg kita rasa kita nak kongsikan bersama pembaca blog kita kan.
jadi nya mmg suka la blog Fazilzura ni sbb nak tau ape pun story dari dia..hehehe

bole ke tepek..
dh tepek lagi mau tanya
pic aku& kamu

Story pasal anak2

Mempunyai seorang anak lelaki yang encem bernama Muhammad Khair Zaquan. Panggilan mesra Zaquan atau Abang.., tapi dia dok bahasakan diri dia Apan atau abg apan..Dilahirkan pada 06.06.2008. Sekarang ni dh pun berusia 2 Tahun 8 Bulan. Sangat la aktif..(igt tak dia..pernah gaduh ngan akil..berebut mainan..huk3.. ) minat Motor dan kereta. sekarang dh pandai kira 1-10 dengan betul..tak lama lagi bakal bergelar seorang abg sbb insyaalllah mama dia bakal melahirkan baby ke dua pada 19 Mei 2011.Moga Abg Zaquan menjadi abg yg terbaik wat adiknya.

ini dia my encem hero ngan sweetmama..hehehehhee..

4) Tepek link entry uols kt entry ni mengguna kan tajuk ~Giveaway AKU ada KAMU bersama FAZILZURA~..beserta nama & email uols (sonang FAZILZURA nak send email kalau uols menang)

-iyo la..

5) SANGAT PENTING..entry hanya bley di buat dlm BLOG PERSONAL uols SAHAJA (xnak blog2 special tuk giveaway tu yek..serabut nak view)
 senang kan ??? 

- Hahaha..okey..saya yang menurut perintah..

To B'day Boy: Muhammad Akil khairy
Happy becoming b'day..
Moga Akil membesar menjadi anak yang cerdik sihat dan soleh



 ♥Jagan Lupa Klik2 My Hearbeat♥ TQ..^_^.
.

7 comments:

  1. eija..
    selamat malam..
    ayu singgah sini walau bada kepenatan..
    yahoo.........good luck yer..
    sweet picture

    ReplyDelete
  2. @Puan Capa: hehe..yup..zaman old school dulu..itu untungnya ada blog,fb n sbgainya ni merapatkan balik kawan2 lama yg terpisah..

    @Citarasa Rinduan : mlm ayu..
    thanks ayu...w/pun penat sedang bercuti di kg..tp masih sempat singgah blog eija..
    terharunya..
    selamat bercuti bersama keluarga tersyg n take care..!

    ReplyDelete
  3. @Edy Zaidi: thanks Edy

    @sissyira: thanks sissyira

    ReplyDelete
  4. suka tengok pose mama & zaquan tue.. cantik...

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails