Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, February 18, 2011

Percutian Wajib Setiap Tahun - Port Dickson (PD)

As-Salam

Petang ni lepas keje sweetmama ngan Papa Zaquan akan bertolak ke PD
percutian wajib my family in-law
kami akan bercuti hari ni hingga 20 Feb 2011

tahun lepas kami bercuti di PD sbb nak celebrate besday atok zaquan kat PD
n3 sweetmama ttg holiday PD tahun Lepas  - Cuti2 M'sia 2010@PD
(kelakar jerk..n3 baru mula2 nak berjinak dgn blog)

my son zaquan dh bertolak ngan atok n nenek dia..
check in tgh tadi lepas sembahyang jumaat
kami jerk yg malas nak cuti..lagipun dekat jerk ..
bole bertolak lepas waktu kerja..

nak story sikit..punyela excited my son zaquan nak g swimming pool n mandi laut
pagi td dok cari mana mainan tembak air dia..
kami pulak tgh malam semalam baru smpai umah dr umah my mom..
pastu lepak minum teh tarik ngan atok n nenek zaquan kat impian
sedar2  dh nak kol 12 malam..rupanya kami sampai rumah

at lastnya pagi td cari x jupe mainan tembak2 air dia..
tp sweetmama ckp ngan zaquan ..
xpela..tembak2 xde..
mama bw mainan korek pasir zaquan ni ye..
bukan main suka lagi dia..
rasanya skrg ni dia msti tgh mandi kat swimming pool

My fil mmg setiap tahun msti tempah awal2 nya apartment DBKL 
di Kondominium Tanjung Biru, Port Dickson ni
murah jerk..RM20.00 satu malam kalau tak silap
khas utk staff DBKL

lokasinya pun strategik
ada swimming pool dan berhadapan jerk ngan pantai

okey la..tunggu masa jerk nak balik ni
beg pakaian sumenya dh get ready
balik mandi
lepas maghrib boleh la bertolak kot.

Have a nice weekend ye kawan2 sume
n happy holidays pada sesiapa yg g holiday jgk weekend ni :)


 ♥Jagan Lupa Klik2 My Hearbeat♥ TQ..^_^..
 

7 comments:

  1. eh pi PD ke, kita pun kat PD gak...kat Palm Spring tapi esok petang nak balik dah...le la jumpa kat teluk kemang...roger2 PM kat FB kita tukar2 no tepon k

    ReplyDelete
  2. bestnyer cuti2 malaysia...
    tambah2 ngan family..sure hppening kn...

    ReplyDelete
  3. wah ada diskaun rate tuk staff dbkl ye...haruss soh my adik angat book nie hehe

    ReplyDelete
  4. selamat bercuti ya..hati2 dgn boyer PD hehehehehe

    ReplyDelete
  5. salah satu tmpt honeymoon dulu..PD.haha

    ReplyDelete
  6. @Anje :adeii..anje..eija kan x online sabtu ahad..so x perasan pun komen anje ni..
    Fb pun asben eija yg selalu guna eija pnye akaun tu..
    mmg xde rezeki betul nak jupe ek..kalau eija perasan..bole sgt jupe.., bole jupe sekali ngan cute mum..

    @eT:mmg best..dpt cuti2..mandi2..hehe..

    @Hezesuze: bukan discount rate..mmg harga nya camtu khas utk staff DBKL..

    @amiey lee : thanks amiey..
    mmg bergembira kat sane.:)

    @sahromnasrudin: hehe..thanks..x teringat pulak kat boya PD tu..sib baik dh balik PD baru baca komen ni..huhu

    @Puan Capa: ohh..honeymoon kat tepi pantai..romantik gitew..:)

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails