Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, June 21, 2010

Sesi Buka Hadiah B'day Boy

hehehe..alhamdullillah skrg ni br ok line internet kat opis ni...bole la up-date blog dgn senang hati..igtkan dh kena blok dh td...rupenye ade isu teknikal...hhehee..

ok..berbalik pada n3 sebelum ni..spt yg dijnjikan sesi bukak hadiah b'day boy adalah pd keesokkan hari nya iaitu pada 7.06.2010. memandangkan slps majlis harijadi zaquan, zaquan ikut atok n nenek balik kg jenderam dan smpai umah kol 10mlm..dia dh tertido smpai la keesokkannya...

yg pasti b'day boy sgt excited nak bukak hadiah yg diterima...sume hadiah yg diterima sgt kami hargai & sume nya zaquan suka..haaa.ni antara hadiahnye & aksi zaquan buka n main hadiah yg diterima...Sgt suka okey..
hadiah motor ni la paling ditunggu2 oleh zaquan...lgpun sblm majlis..pak ucu apit zaquan asik ckp nnti b'day zaquan pak ucu hadiah motor..sekali mmg btol pak ucu bw hadiah motor...suka la dia..., beskal yg dihadiahkan oleh wan ummi n mak ngah bah zaquan pun dia suka sbb itu hadiah pertama yg sampai pada majlis harijadi dia..papa smpai kena rendahkan seat beskal supaya zaquan dpt main...hadiah yg diterima drpd kwn2 sweetmama pun sumenye dia suka..iye la budak2 kan...perasaan nak main tu lebih..kereta control tu awal2 dia dh buka ..org lain sibuk makan dia dh sibuk nak main 


rumah ni skrg mmg jd tempat kegemaran zaquan..dia main kereta pun dlm rumah dia..skrg zaquan dh pandai sikit..sume kerete2 dia dia,akan simpan dlm rumah ni..pastu pagi2 b4 kami nak g keje..dia akan bg salam dlm umah dia ni la kat mama ngan papa.
garaj ni abis zaquan kerjakan..huhu..

4 comments:

  1. Wahhhh bestnyer zaquan, dpt byk present tuh......Kasi auntie ckit..

    ReplyDelete
  2. hehhee..alhamdullillah ade la sikit..

    aunty la patut kasi zaquan hadiah...ngeh3..

    ReplyDelete
  3. uuwaaaa byk nyer hadiah besday boy tuh... sronok zaquan ek. Siap buat pot dlm khemah lagi tuh. Good boy!

    ReplyDelete
  4. hehe..mmg skrg ni zaquan dok main dlm umah dia tu..dh letak tilam dh dlm umah dia..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails