Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Tuesday, June 15, 2010

Arghhh..Bosannyer...

Salam pagi selasa...dh b/fast ke ..?alhamdullillah ari ni sweetmama dh strat puasa...hehhe..br nak mula..
ermmm..nak story tntg kebosanan yg melanda...huhu... mula ptg semalam kat opis sweetmama ni dh block BLOG...huahua...sgt tensen okey...sbb sweetmama selalu balik lewat tunggu en. suami jemput balik..dh x bleh nak layan blog...actually pagi ni sweetmama testing nak view my blog n blog kwn2..kompem x bleh view...tp bila sweetmama seacrh blogger n sign in...dia akan papar kitanye dashbord..so bleh post n3, edit n3, setting sume tu la...tp x bleh view page/blog...huarghhh..nak jerit ..tensen2...nak tgk kat umah pun..my lappy tak repair2 lg ni...itupun skrg en. suami dok pinjam lappy adik dia...sbb tu  2-3  minggu ni dpt jgk la sweetmama layan blog mlm2 kat umah..hehe..FB kat opis ni x kena block...tp games yg kat dlm Fb sume kena block..xbleh la nak main games..lg..:P

hahahaa..dashbord ni jerk yg bleh bukak...view blog x bleh maaaa..:(

2 comments:

  1. ko try banyk kali refresh beb ..

    kalau yg tu leh bukak , clik le VIEW BLOG...

    ReplyDelete
  2. Conform x bleh bukak..mmg dh kena warning dh ari tu..akan kena block..igtkan fb yg kena block..xsgka plak BLOG pun akan kena block..huhu..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails