Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Tuesday, June 15, 2010

Souveniar From Chiangmai, Thailand

Slmt Mlm sume...mlm ni br berpeluang nak godek2 blog..stlh ptg smlm & pg td x bleh view lgsung blog...huhu..My Son Zaquan sudah lena tido..kol 9.30 mlm td...Papa Zaquan kol 8mlm dh kuar g main futsal..dpt la sweetmama mlm ni blogging dgn senang hati..hehehhee...

Malam ni saje nak post n3 sweetmama dpt souveniar dr opismate yg br balik bercuti dr Chiangmai,Thailand..5 hari tu dia g holiday..srnok kan..tgk org g becuti2 ni..hehe

ni dia souveniar yg sweetmama dpt..actually  ni tempat letak note..tp sweetmama guna utk letak ini...hehhee
sgt berguna souveniar ni..i lioke!! kebetulan pic zaquan ni dr sehari ke sehari..asik lupe jerk sweetmama nak g beli frame..

bkn itu aje..sweetmama turut dapat yg ini..key-chain
yg ini pun sweetmama suka sbb sweetmama mmg pengumpul key-chain..see kat bwh ni key-chain yg sweetmama kumpul hasil souveniar kwn2..start kumpul masa sweetmama masuk keje-2004..xde la byk pun..tp key-chain ni sume sweetmama syg.:-)
p/s: skrg ni setiap mlm lyn citer korea..encore lucifer...adusss..dh start ketagih citer korea..stlh lama tinggalkan winter sonata,autunm in my heart,full house,green rose n etc.....

2 comments:

  1. wahhhh manyak nye dpt gift ..

    ** setau aku blog susah nk di BLOK kan .. cmner opis ko leh blog yek

    ReplyDelete
  2. hhehe..rezeki...


    tu arr pasal..aku pun conpius...ni blog masakan jerk yg bleh bukak kat opis ni..agaknye org IT tu minat memasak kot..so blog masakan xkena blok...hhaaahaa..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails