Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, June 4, 2010

Hadiah Ulangtahun Perkahwinan

Salam Jumaat sume...mood nak masuk giveaway. Giveaway anjuran Mama Aqif dan kawan2 dia Aunty Sherry @ MamAqielAtieq & Aunty Keen. Sweetmama rasa berminat nak joint GA ni sbb anniversary sweetmama pun x lama jerk lg...bulan ni jgk..hehe..Sila la Click di sini dan disini kepada sesapa yg berminat untuk joint.

Ok..skrg ni kita ikut pulak syarat2 nak joint GA ni.


1) buat entry tajuknya ' Hadiah Ulangtahun Perkahwinan ' - Done
2) add blog mama aqif ngan blog aunty sherry kat dalam bloglist tau ;p - Done
3) letakla banner gambar mama aqif n family dalam entry n link back ke entry ni ye -Done
-saje nak promote mama aqif hahahaha ...
4) dalam entry tu korang letak ar gmbr kahwin korg yg cun2 ;p - Done
kalau tak kawin lagi letak ar gmbr tunang
kalau tak tunang lagi, letak ar gmbr korg ngah berposing sakan
-sesaje nak suh korg promote diri korg plak ;p
5) pastu cerita sikit gana korg kenal ngan pasangan (saje nak tahu :p ), kalau takde pasangan lagi korg cerita la apa2 yg korg nak cerita - Done
6) pastu cam biasa tinggalkan la comment kat entry ni
senang tak? ke susah sgt? - Done....Senang jerk..hehee
tarikh tutup : 19 Jun 2010

Now...Layan la gmbar2 kawin sweetmama yg cun2 ni sptmana syarat GA no 4 kat atas.
Selamat diijabkabulkan..30.6.2007 ...ciuman kasih en. suami..hehe
cak-cak la plak..huhu
Kenduri sebelah perumpuan - 07.07.2007 - Tema - Biru Turqoise
Kenduri Sebelah Lelaki -08.07.07 - Tema - Maroon

dh puas tgk gmbar...so dgr plak camne sweetmama bleh kenal ngan en. suami..jeng2...

Kisah nye biasa jerk...kami kenal sebab satu tempat keje. Posting pertama sweetmama pada tahun 2004. Umur pun baru 24 tahun. Kiranya sweetmama bdk baru masuk keje la time tu..si dia dh lama...puncanya bermula apabila masa tu kami sama2 kena wat Overtime. Masa mula2 masuk keje dulu sweetmama pegi keje family antar..balik keje naik bas...so..bila bos suruh wat OT sampai malam..susah arr sweetmama..dh mlm kat putrajaya ni susah nak dpt bas...dh arr sweetmama masa tu kena naik bas g KL dulu..pastu patah balik dr KL ke Cheras..bas direct dr Putrajaya ke Cheras xde time tu..skrg dh ade kot..dh lama giless..x naik bas skrg ni..hehehe. So Bos yg cadangkan si dia tumpangkan sweetmama balik sampai ke rumah memandangkan si dia pun balik dr arah yg sama. Masa tu kawan cam biasa2 jerk...yg membuatkan jd close tu sbb masing2 masa tu tgh frust menonggeng...dengan pasangan masing2...sweetmama smpai naik jemu la dgr kisah dia ngan ex- g/f dia tetiba bleh kawin ngan org lain time tu...hahaha..jdk tempat untuk meluahkan perasaan la....then..x lama lepas tu..si dia pun terus arr declaire kekasih. lebih kurang 2 thn berkasih...09.09.06 kami pun bertunang  dan akhirnya bernikah pada 30.6.2007. Wahh..lagi 26 hari anniversary kami yg ke 3thn. Semoga berkekalan bahagia hendaknya...AMIN. 

Oh iye satu tempat keje tu di JPJ...hehe..rasanye sume org tau kot JPJ tu Jabatan ape..tp kami di JPJ ni gelar Jabatan Pertemuan Jodoh..sbb mmg byk dikalangan kami bertemu jodoh sesama JPJ..hehehe..kami satu tempat keje setahun jerk..lps tu si dia minta tukar..lgpun x besh arr satu jabatan yg sama..4 thn lebih berkerja di JPJ..sweetmama plak berubah angin nak tukar ke Jabatan lain...btol2 4 bln jerk sweetmama di jabatan baru...dpt plak naik pangkat (Alhamdulllillah rezeki anak) & tukar ke Jabatan lain. ..jabatan skrg ni.

ok..Sekian.gitew la.kisah perkenalan Sweetmama ..hopefully ade luck la..hehehe..ending dgn pose cun pengantin lg..dan anugerah dan hadiah tak ternilai hasil dr perkahwinan kami..our lovely son ♥♥♥





2 comments:

  1. Good Luck...
    Selamat anniversary in advance yer.. Tahniah dah 3 tahun dah...

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails