Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, June 2, 2010

Upin Ipin, Ben 10 & Thomas n Friend

Salam..sume..,

amacam tgh ni..ade baik..sweetmama baik adenye...mood nak smbut b'day zaquan ahad ni...hehehe..kebetulan hari ni ade jualan kat bangunan perumahan...bersebelahan dgn opis sweetmama ni..pg td masa beli b/fast kat sane...tgk dh..tp penjual br nak susun2 brg...smpt la cuci2 mata dulu pagi td sikit2...so tgh td...mmg dh set nak cari kan baju baru tuk zaquan..yeay...puas hati dpt belikan baju tuk zaquan..pakai ahad ni...dpt extra lg..bkn 1 tp 3 helai...hehhe..iye2 jerk kan tajuknya Upin Ipin, Ben 10 & Thomas n Friend...ingatkan apa td...sekali t-shirt daaa...hehehe...

Upin Ipin, Ben 10 & Thomas n Friend 
sehelai RM15..tp amik 3 helai RM40.00. okla tu kan....

amacam cantik tak..??? errmmm..jnji cantik dimata sweetmama..yg wat sweetmama tergoda nak beli sbb sweetmama dh tempah cupcake for b'day zaquan yg ade gmbr upin ipin kat my friend..disbbkn my friend ckp dia xdpt nak jnji samada pic upin ipin dpt ke x..so sweetmama kata xpe la..pilihan kedua sweetmama adalah pic. Ben 10. Tetiba ari ni jupe plak baju yg ade gmbr upin-ipin dan ben 10 ni. apalg beli jerk la..untuk disesuaikan dgn b'day party zaquan nnti...actually mcm2 pilihan cartoon ade..tapi yg 3 ni jd pilihan sweetmama.. sbb ketiga2 cartoon ni zaquan suka & kenal. 

No comments:

Post a Comment

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails