Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, June 21, 2010

Kenduri Kawin minggu ni

hai..selamat malam,
minggu ni ade 2 kenduri kawin...dua2 opismate...Hari Sabtu 19 Jun 2010 Kenduri kawin kat Putrajaya (En Zahari - majlis kawin anak lelaki dia)..actually En. Zahari ni dulu pun mmg satu opismate masa kat JPJ..so masa g kenduri kawin anak dia..jupe gak la 2-3 org dr opis lama..JPJ..hehhe..tp x smpat la nak bergmbr2..sweetmama ni jerk yg suka bergmbo..hehhe..so layankan jerk gmbr kami@ kenduri ni
ini jerk gmbr pengantin yg sempat sweetmama snap..

OTW back..zaquan dh tertido dlm kereta...dan balik umah dua2 hero ni terus tido smpai ke ptg..sbb tu smlm sweetmama bleh post 2 n3..hhehe..

Ini pulak kenduri kawin yg kami hadiri hari ini...20 Jun 2010 kat Seremban, N.S...sape lg..kakak pengantin yg minta tolong watkan bunga penanggah tu..my friend Azura Nor..tp bkn dia yg kawin...dia dh berkawin anak sowang...ngeh3..majlis hari ni adalah majlis kawin adik lelaki dia...tp time kami dtg anak dia..thaqif yg sebaya zaquan tido arr..x dpt arr zaquan jupe n main ngan thaqif...
ini la dia my friend..Azura Nor a.k.a kakak kpd pengantin
byk btol lauknye..cedapp..iye la gotong royong masak sndiri..,bkn lauk jerk byk..souvenior dlm paper bg pun manyak..haa...nnti tgk gmbr kat bwh ni...mlm td kami kerja kan...
ini aksi zaquan otw pegi n otw back dr kenduri...zaquan cam biasa arr...paw papa mister potato ngan air kotak cokelet dia..
see mcm2 ade..zaquan dok mamam bahulu..sweetmama suka sagun...abis sweetmama mamam sowang.2..hehhe..

No comments:

Post a Comment

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails