Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Tuesday, March 15, 2011

Hadiah Menang Contest Ibu Hamil Cute ...yang Besh..dah Sampai

As Salam,

hadiah  sweetmama menang Contest Ibu Hamil Cute dah selamat sweetmama terima pada 11 Mac 2011 (Jumaat).


Thanks Sue..mmg cepat betul Sue pos hadiah walaupun 
tarikh due my baby 19 Mei 2011 lebih kurang 2 bulan lagi.

Hadiah nya sama seperti yang dijanjikan penganjur:-

seronok sgt bila sweetmama terima hadiah ni..
iye la..mmg berguna utk ibu dan anak

Senarai hadiah:-
1. Tunku Moden untuk Ibu
2.Tunku Bayi
3. Bedung Bayi - 2 Helai
4. Barut Bayi - 3 Helai
5. Stokin Bayi Cute
6. Free Gift - Uncang & Sapu Tangan

Bukan Sweetmama jerk yg seronok..
my son zaquan lagi over seronok +   tanda2 sifat jeles dia ngan bakal adik dia..
my mil bgtau setiap kali posmen dtg..
dia yg bukak hadiah dulu..
dan nak try semua benda ni..
w/pun dh explain itu brg utk adik bkn utk abg..huhu

See..Gelagat Jeles Zaquan
katanya barang adik barang abg juga..
Nak tido ngan Bedung Baby..
katanya mcm abg pnyer jerk..
yg kelakar tu..jeles betul mama nak kemas ..basuh..
dia x bagi ..dia pura2 tido atas bedung/selimut baby ni..
dia sndiri yg bentang bedung ni tau..

Ok la xpe la bg dia tido atas bedung..
tp bila dia tgk sweetmama terus nak simpan sume hadiah yg diterima..
dia jeles lagi..nak pakai stokin pulak
tak muat kat kaki..
dia sarung pulak kat tgn dia..
mmg sweetmama pun x terpikir dia sarung  sarung kaki tu kat tgn dia
untuk dia jadikan sarung tgn motor dia..
abis la kembang stokin baby tu..

Now..dh selamat pun sume hadiah brgan baby tu sweetmama basuh dan simpan.

Thanks sekali lagi buat penganjur  - Sue 
^_^


♥Jagan Lupa Klik2 My Hearbeat♥ TQ..^_^.
.

13 comments:

  1. wow.. zaquan dah mula tunjuk tahap kejelesan dia.. nanti dah dapat adik.. tak tahulah..

    dulu dgn barang echa dia nak try.. semalam dia call kata " abg makan makanan echa jer "

    ReplyDelete
  2. wah bestnya hadiah tu....jeles abang ye..klik HB

    ReplyDelete
  3. bestnya ieja dapat hadiah yg mmg amat berguna.... warna selimut tu sama ngan bedung mika masa baby.. best kain tu kan.. si abang dah test brg2 adik ya.. heheh

    ReplyDelete
  4. @Cute MuM :mmg dh nmpk sgt jeles zaquan
    kadang2 macam kesian jugak..sbb dia rasa mcm terpinggir bila beli baju adik..msti kena beli baju dia sekali supaya dia x terasa sgt..

    hehe..itu la mak cite semalam..abis makanan echa dia nak makan jugak..
    mane bole adik suap mknan utk echa jerk..dia pun nak joint jgk..huk3..

    @Anje : mmg best hadiah nye..smpai abg zaquan pun jeles..
    thanks klik my HB..:)

    @e_da : itu la mmg sgt berguna hadiah yg diterima ni..
    yup..mmg kain bedung tu sedap jerk kainnya..
    abg nya tu mmg sume brg org brg dia..sabar jerk la..

    ReplyDelete
  5. @Puan Capa: hehe..mmg pakej yg lengkap..:)

    ReplyDelete
  6. bestnyer ieja dpt byk adiah..
    lawalah moto zaquan hihihi

    ReplyDelete
  7. salam.Tahniah! abg eq singgah sini jalan2(sebab cuti 2 hari) hehe...

    ReplyDelete
  8. @Noor: mmg best..
    hehe..tq..moto tu hadiah besday zaquan yg ke-2 tahun dr Pakchu Apit dia..mmg kesygan zaquan :)

    @eqbalzack: thanks abg eq..:)
    2 hari cuti bole la BW ye..

    ReplyDelete
  9. hahahaaa kelakar zaQuan ni, bijak mmg bijak. sweet je perangai dia. jeles kan? oni pun dah pandai emo-emo. tapiii kelakar dapat tgk muka emo dia tu.

    ReplyDelete
  10. @Cha: heheh..mmg kelakar ada..kesian pun ada..mmg nmpk sgt kejelesan dia..

    wah awal2 cikoni dh tunjuk jeles dia ye..nnti bila perut ummi dia dh besar msti lg dia jeles..

    ReplyDelete
  11. eija...ade masa jenguk2lah..ke blog sueblogshop yea..mana tahunak beli baju baby lak ke?alhamdullh tue rezeki baby....nanti inform yea kalau dah bersalin...mmg foto eija tue..mmg comel..sangat2........

    ReplyDelete
  12. thanks sue..
    ok..insyaalllah nnti dh bersalin eija inform ye..:)

    ada jugak cuci2 mata kat blogshop sue..kebetulan eija baru jerk shopping baju baby..mmg x sedar shopping ni..tau2 mcm terlebey sudah..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails