Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, March 21, 2011

Souveniar Dari London - Tenkiu Bakal Adik Ipar :)

As Salam,

baru sempat nak ucap tenkiu..kpd bakal adik ipar..hehee
mentang2 la baru dpt souveniar dr London ..eceh..
ishh..org dh memberi..kita mstila ucap terima kasih kan..
akceli souveniar ni dh dekat sebulan dh terima..
tp 2 minggu lepas baru sempat singgah amik kat umah my mum

ini la dia bakal adik ipar sweetmama
insyaallah tahun depan (2012) bakal berlangsung majlisnya..hehe

sumber pic: cilok dr Fb my adik..hehehe..jgn mara ek amy..

Sebenarnya bakal adik ipar sweetmama ni ada Seminar 3 minggu kat London..
sweetmama igtkan dia smbung PHD kat London 1 tahun..
jdk nye xde la kirim pape..sbb pk byk masa lagi nak kirim..
tau2 adik lelaki sweetmama call bgtau ada souveniar  dr Amy yg baru balik dr London
adeii..melepas nak kirim barang..
srnok dgr dia citer dh beli barang hantaran kat sane
iye la murah2 kan shopping kat London
Adik lelaki sweetmama pun sempat lagi kirim 
Jeans Levi's ngan Jersi Arsenal..separuh harga dr harga kat sini..

ini la souveniar dr Amy:-
Sehelai Baju untuk Zaquan

 Eau De Toilette Spray  - Victoria Secret
kami yg perempuan dpt sorang satu
sweetmama pilih wangian ni Cherry Blossom, Peach & White Jasmin

mcm biasa my model 


 ♥Jagan Lupa Klik2 My Hearbeat♥ TQ..^_^..
 

10 comments:

  1. senyum lebar apan..
    bestnya dapat hadiah dari LONDON..

    ReplyDelete
  2. amboi-amboi, dah macam zaQuan conQuer semua nampak? eh padanla terbau wangi je kat sini, rupanya dari blog eija. hahaaa.

    ReplyDelete
  3. bestnyer bila dpt souveniar dr negara org....x dpt pegi dpt barang pun dah kira ok kan...

    ReplyDelete
  4. wow!menarik2!!!kalo nak kawin..beli barang hantaran time christmas..mmg menarik!

    ReplyDelete
  5. bestnye dpt souvenier dr london..

    ReplyDelete
  6. @Cute MuM :hehe..mood dia tgh okey la ni..lgpun skrg dia mmg suka kalau dpt bergaya dgn baju baru..

    @Cha: hahaha..wow.aura bau smpai ke blog hijau..
    itu la mmg dia suka concuer sume..selalu kuar dr mulut dia..ni mcm abg pnyer jerk..

    @Puan Capa: btol tu..beli time cristmas sale kat Sogo..tp akceli adik ipar g shopping kat London lg murah berbanding kat Sogo..

    @ummiaqeef: itu la..mmg best..souveniar free kan..:)

    @Mummy Echa: betol2 ..x dpt pegi..dpt souveniar x kisahla ape pun..sgt2 hargainya..

    ReplyDelete
  7. tahniah eija..
    syoknya bakal dapat adik ipar lagi..
    nie nombor berapa yang nak kawin?

    ReplyDelete
  8. @Citarasa Rinduan : thanks ayu..
    insyaalllah thn depan..adik eija yg no5..lelaki..yg bertunang pada 1.1.11 ari tu....:)

    ReplyDelete
  9. beshhhnya dapat hadiah dari jauh lak tuuuu haiii bila la nak pegi london nih..

    ReplyDelete
  10. @Mama Tun Nur Safiya: hehe..mmg best..
    itu la u pegi la..aii nak kirim..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails