Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, March 17, 2011

Hot Air Balloon 2011

As Salam 
hari ni dh mula 
3rd Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta 2011

Tarikh :- 17 - 20 Mac 2011
Masa : 7 a.m - 9.00 p.m
Tempat :Monumen Alaf Baru, Presint 2

Pelbagai event/aktiviti menarik disediakan.
Yang paling menarik mestilah dpt tgk pelbagai Hot Air Ballon dr pelbagai negara


Pagi ni sweetmama dh cuci mata dgn pelbagai Hot Air Ballon 
tp dr tingkap opis jerk la..
dan masa otw nak g opis 
asben antar lalu depan jalan fiesta ni..
Mak Aihhh..pagi2 orang dh ramai..
iyela cuti sekolah kan..
mak bapak pun amik peluang bercuti bw anak2 g fiesta ni..
kalau g weekend ni compom lagi sesak..

mengimbas kembali ..
n3 masa sweetmama g 2nd International Hot Air Ballon..
keluar pagi gak..tp tiket nak naik hot air ballon abis daa..
dpt naik yg pameran punye pun ok la ..hik3..

Agaknya 3rd International Hot Air Ballon ni dpt g ke x..
tp kali ni kalau x dpt g pun xpe.. x ralat sgt..
lgpun tgh sarat ni..x de hati sgt nak naik hot air ballon..hehehe


 ♥Jagan Lupa Klik2 My Hearbeat♥ TQ..^_^
..

13 comments:

  1. wekend nie mesti terjah sana....sbb sblum nie x pernah g tgk pun..hubby kalu sesak2 cam gini memang x nak langsung g huhuuhuhu...........

    ReplyDelete
  2. menarik tp bile la nak p sana..if dekat leh je g :)

    ReplyDelete
  3. teringin nye nak pergi bawa dania..
    tahun lepas tak dapat tgk..
    dapat beli FM pon jadilah..
    hihihi..

    ReplyDelete
  4. @MummyEcha: terjah jgn x terjah ek..bw Echa jalan2 tgk hot air ballon
    sama la ngan asben eija..mana nak g tempat sesak2 camni..thn lepas pun eija pergi ngan adik eija..
    sib baik gak la event ni depan opis..bole gak cuci2 mata tgk ballon ni..

    @Huda: mmg menarik..xpe la nak wat camner kan dh jauh..

    @Pn. Dyha: hehe..g jgn x g..bw erin jalan2..n selagi awk terdaya nak jalan..

    @Cute MuM : pegi la..xdpt naik pun xpe..
    dpt bw dania tgk2 balloon yang berterbangan diudara pun dh srnok..
    hehe..btol2..k.ct pun thn lepas dpt beli FM hot air ballon.

    @Puan Capa: hehe..iye la x dpt naik yg berbayar pnyer..naik yg ada kat pameran ni pun beratur tau org nak naik n bergmbr..

    @amiey lee: biasa la event2 camni mmg menarik minat utk org dtg..
    dtg la weekend ni..mmg la susah nak dpt tiket..kena beratur seawal pagi yg mungkin..tp x dpt naik..tgk pun jd la..hehe

    ReplyDelete
  5. tak sabau nak pegi lagik nak tgk safiya punya reaksi bila tgk belin2 tu..

    ReplyDelete
  6. emm cadang nak pergi esok pagi.. ehhkkk ramai orang ye??emmm

    ReplyDelete
  7. @Mama Tun Nur Safiya: Safiya msti suka tgk belon2 tu..
    awk ok la dok putrajaya..bila2 bole terjah..

    @Fryza: event kat putrajaya ni mmg sentiasa ramai org punyer..
    tp g jerk la utk memeriahkan lagi suasana..hehe..

    ReplyDelete
  8. syoknyer merasa naik belon panas..
    smlm asben ada cakap pasaal ni...
    kalo p pon kompem xdpt merasa...ngeee

    ReplyDelete
  9. kita belum pernah pergi lagi, selalu terlepas. kali ni nak kena balik kampung pulak, huaaa bila lagi nak pergi tengok ni, huaaa.

    ReplyDelete
  10. @eT: hehe..itu la tgh sarat ni..compom x dpt naik..
    eT dtg cuci2 mata jerk la..hehe

    @Cha: alahai..ciannya..kena tunggu next year la..
    lagipun hot air ballon dh jd mcm acara tahunan kat putrajaya ni..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails