Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Tuesday, March 8, 2011

Alhamdullillah..Rezeki Ibu Mengandung..Menang Contest Ibu Hamil CuteAnjuran TUQDT 2011:) :)

As Salam,

minggu ni sweetmama bz sikit..bz ulang-alik g klinik pastu biasa la..
time ni la pulak minggu byk keje..huhu..
blog pun x berupdate.., CGL pun byk yg x sempat nak joint..
BW apatah lagi..

tgh td baru sempat tgk blog
Alhamdullillah....masih ada rezeki utk menang contest..
walaupun sgt2 jarang joint contest..
Sweetmama menang contest Ibu Hamil Cute Anjuran TUQDT 2011


Result Penuh : 


Paling Best byk betul hadiah untuk pemenang..

ini yg dimaklumkan hadiahnya:

Set Baby B: RM68
2Helai Bedung Bayi
Barut 3 Helai
Sebiji Tungku Bayi
Stokin Cute: RM10
Tunku Elektrik : RM40 (Hadiah Utk Si Ibu)
Dan Free Gift Uncang Dan Sapu Tangan
Terujanya tgk hadiah yg disenaraikan..x sabar pulak rasanya nak tunggu hadiah..ehehehe

untuk makluman..penganjur ni ada blogshop :- sue47636blogshop

jdnya gmbr hadiah tu sume sweetmama copy dr blogshop penganjur..
 sweetmama nak ucapkan terima kasih kepada penganjur sbb memilih sweetmama sebagai pemenang Contest Ibu Hamil Cute ni :)

Nanti sesiapa yang berminat bole la terjah Blogshop Penganjur/Sue ni ye :-



 ♥Jagan Lupa Klik2 My Hearbeat♥ TQ..^_^.. 
 

13 comments:

  1. Tahniah menang.syoknyer.
    Jimat duit kn nk beli barang2 tu sume.byk tuh.
    Share la sni sket.hehe.

    ReplyDelete
  2. bertuahnya la badan eija oiii.. semua dapat sekali.. congrats to u... tuah anak tu.. hehehhe

    ReplyDelete
  3. tahniah eija..rezki ibu mengandung :D

    ReplyDelete
  4. tahniah.. menang besar nie..
    dah agak dah boleh menang...
    tahniah tau..

    ReplyDelete
  5. @eT : Tq eT, alhamdullillah..btol tu jimat dan dpt tambah koleksi bedung..kalau nak tau eija suka kumpul bedung baby w/pun hakikatnya skjp jerk pun baby kita berbedung.

    @e_da: Tq @e_da, alhamdullillah..itu la bkn jerk utk baby..hadiah utk ibu pun ada..tunku moden tu mmg berguna..eija dh ada satu..tp dh hampir 3 tahun guna..dh nak kempis dh bantal tunku tu..ni alhamdullillah dpt pulak tunku yg baru.

    @MummyEcha: tq Mummy Echa..hehe..btol2..
    mmg rezeki ibu mengandung :)

    ReplyDelete
  6. @Cute MuM : thanks cute mum..
    ini pun joint sbb cute mum yg inform ttg contest ni..
    alhamdullillah menang pulak tu..:)

    @Puan Capa: hehe..mmg berbaloi2..:)

    ReplyDelete
  7. yang tak tahan tu tengok stokin bee,macam blog saya byk bee.....

    ReplyDelete
  8. masyuk pastu tahniah dear !!

    ReplyDelete
  9. awak memang kiut eija, awak memang sweet pun. tahniah tau, eee sonot-sonot.

    ReplyDelete
  10. waaa..bestnyer menang.. tahniahhh :)

    ReplyDelete
  11. @cT n Honey:hehe..itu la cute jerk bee ni kan..

    @eima: thanks eima :)

    @nanakimie: thanks nanakimie :)

    @Cha :adeii..jgn la puji2..bertambah kembang dh ni..
    anyway thanks cha..:)

    @firahadifa: thanks fida :)

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails