Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, March 24, 2011

Top Commentators di Blog SyilaSyira

As Salam ,

tak sangka jugak rupanya sweetmama antara yg tersenarai sebagai Top Commentators di Blog Syilasira  dan sebagai pengharagaan Syila nak bagi somenthing bagi mereka yg tersenarai kat bawah ni:-
sumber dari blog syilasyira :- 

Hadiah dr Syila dh pun sweetmama terima pada ahad  lepas  (20.3.2011)
hampir terlupa sbnrnya bila dapat smpul pos express ni..rasa mcm xde menang mane2 CGL pun minggu lepas..
bila tgk nama pengirim..ohh..terus teringat..thanks syila..:))

ini la hadiah ikhlas dr syila buat top commentator di blog syilasyira
sweetmama dpt FM yg comel ni



♥Jagan Lupa Klik2 My Hearbeat♥ TQ..^_^..
 

8 comments:

  1. kita punya warna hijau, hihiii.

    ReplyDelete
  2. hehe..mstilah..igt hijau..igt cha..:)

    ReplyDelete
  3. alahaiiiiiiiiiiii comel gilerr..rezeki ibu mengandung

    ReplyDelete
  4. alahai!!!sukanya...takde sapa plak nak bg saya gift..huhu

    ReplyDelete
  5. ooo..
    inilah hadiahnya..
    canti FM tue..

    ReplyDelete
  6. @amiey lee: hehe...alhamdullillah..comel kan..

    @Puan Capa:alahai..jgn la sedih capa..mane tau nnti ade rezeki utk capa plak..:)

    @Cute MuM: hehe..yup ini la hadiahnya..:)

    ReplyDelete
  7. hehehe..sonok2...
    ari ni eT pon dapat commentator bertuah dari cute mum...ngeh3...
    tetiba mai kecoh kat sini..:p

    ReplyDelete
  8. @eT: hehe..tahniah..rezeki ibu mengandung la tu..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails