Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, March 4, 2011

Akhirnya..Tertunai Juga..Yang Diidam2 Papa Zaquan ..

As Salam,

Akhirnya.. 
Tertunai Juga..
ini la yang Papa Zaquan dok merengek2 ngan sweetmama 
bole ke tak kalau dia nak beli
bukannya ape..kena la bawa berbincang..
sbb byk lagi benda penting yg perlu diutamakan
lebih2 lagi keperluan baby

dan akhirnya sweetmama bersetuju dengan permintaan Papa Zaquan 
setelah diambil kira baik dan buruk nya

bila sweetmama kata bole jerk..
semalam tgh dia terus beli..

Ini dia Idaman Papa Zaquan
^
^
^
^
^
^
^
Bola Bowling
Selama ni dia dok pinjam ngan Dady Dania@Asben Cute Mum
if ada tournament

Setelah ditimbang tara oleh sweetmama dan memandangkan Papa Zaquan punyer tournament akan berjalan selama 8 bulan setiap hari sabtu minggu pertama ..+ Papa Zaquan kata skill nya dh hilang bila guna house ball yg x kena dgn jari dia n asik xde size jerk..
sweetmama pun setuju la..bukan ape sokongan tu untuk suami..secara x langsung sweetmama pun bole joint dia main bowling..ngeh2..

Kali ni dah x payah pinjam2 bola bowling lagi..
bola sendiri dah ada
 Bola hard Core - Spinner  - Berat - 10.5
Kaler - Maroon..
harga - RM320
 Kasi Zoom sikit..
Cantik tak..?
 See..Senyum lebar..pemilik Bola ni..

Malam Semalam jugak terus traning utk tune bola baru..
itu yg best tu..kali ni training bawa mama n zaquan sekali..hehee

ya..betul..training ..sbb sabtu ni dh start lawan..
nnti kita smbung n3 training..
adess..x sempat nak update hari ni..sbb internet..
 server asik down jerk..on-off-on-off jerk pulak..
Bw pun x sempat sgt..sorry ye kwn2.



 ♥Jagan Lupa Klik2 My Hearbeat♥ TQ..^_^..
 

15 comments:

  1. wooo mahal juga bola bowling ni kan..takpe la hobi punya pasal..yg penting kepuasan diri...gud luck 4 the game..hehhehe

    ReplyDelete
  2. selamat malam eija.
    nampak gayanya rezeki papa zakuan..sama mcm ayu gak...rezeki di hari jumaat

    ReplyDelete
  3. wah bukan main suka lagik ek senyum sampai ke telinga bile yang dihajati dapat jua akhirnya...HB***

    ReplyDelete
  4. abah aqeef dulu ade gak bola bowling sendiri tp lame x main dia jual kat kawan je..hehe..wat rugi je beli..

    ReplyDelete
  5. hehehe ingat apala tadi..bola bowling??? hahahahah ni mesti suka na main bowling..hahahaha

    amiye n hubby main gitu2 aja..blh la dpt gelaran juara longkang hhahahahahahahahah..
    ingt nak jengah korang kt kejohanan boling blogger anjuran cutemum nnti..tapi mcm tk dpt aja..sbb nak g holiday kt pd...2-3 april ni

    ReplyDelete
  6. wow, mesti eija dgn suami pandai main boling ni. kita mmg juara longkang. setahun sekali pun payah nak main. hehehe. TAHNiAH papaZaQuan dapat bola boling, sdn bhd lagi. wiwiiit.

    ReplyDelete
  7. wah... sekarang abgku dah jadi kaki boling juga.. sweetmama bodeklah abg join tournament anjuran uyun tue..

    ReplyDelete
  8. BASIC TO ADVANCE MAKEUP CLASS BY: EYRA RIZAL

    VENUE 1: SHAH ALAM
    DATE: 26TH MARCH 2011
    FEES: RM350/PERSON

    VENUE 2: JB
    DATE: 17TH APRIL 2011
    FEES: RM350/PERSON

    VENUE 3:
    SABAH
    DATE: 24TH APRIL 2011
    FEES: RM400/PERSON



    SYLLABUS:

    **INTRODUCTION TO PRODUCTS & TOOLS
    **ANALYZING SKIN TYPES/COLORS & SHAPES
    **FOUNDATION TYPES & COLORS WHICH SUITS THE SKIN
    **SHADING & CONTOURING
    **EYEBROW SHAPING
    **2 BASIC EYESHADOW TECHNIQUES
    **MORE TIPS & TRICKS WILL BE REVEALED DURING THE CLASS

    HOW TO REGISTER??
    SMS : [FULL NAME] space [IC NUMBER] space [VENUE] space [DATE] to 016-2128740

    and kindly bank in your deposit payment RM200 to maybank account:
    1580 8830 5272 (NORSHAHIRA SHAHRIZAL)

    ***** LAST REGISTRATION FOR SHAH ALAM : 25TH MARCH 2011
    *****LAST REGISTRATION FOR JB : 13TH APRIL 2011
    *****LAST REGISTRATTION FOR SABAH : 15TH APRIL 2011

    MUA/MAKEUP INSTRUCTOR: EYRA RIZAL
    ASSITANT: RIRIEY . N ( junior MUA)

    ReplyDelete
  9. kalo selalu main bowling, eloklah beli bola sendiri..senang..

    ReplyDelete
  10. @e_da: itu la..eija pun baru tau..mahal juga rupanya bola bowling ni..
    kalau nak beli yg murah sikit ada..tp bola plastik la..

    @Citarasa Rinduan:alhamdullillah ayu..:)

    @Anje a.k.a Mama Balqis: mestila..dh dpt yg dihajati..mmg terseyum jerk dia sepanjang hari..:0

    @ummiaqeef: oh iye ke..msti abah aqeef ni terror main jugak kan..
    asben eija mmg minat ngan bowling..pernah aktif dulu..kebetulan skrg ni opis dia dh start aktif balik bowling..kena pulak racun ngan kawan2 suruh beli bola bowling sndiri..itu yg akhirnya beli jgk..

    @amiey lee : ala amiey, sama la eija pun suka2 main bole la..tournament xde la..harapkan asben eija jerk bole la nak main ..tp terror sgt tu xde la..

    ohh iye ke g bercuti..ermm..xpe la nak wat camner..xde rezeki nak jupe..

    @Cha: hahaha..terror..? xde la..eija pun ratu longkang bole la.., asben eija tu bole la main utk joint2 tournament ni..tp itu pun nak kasi tune balik skill..

    @Cute MuM : itu la mmg dh start balik kaki bowling..lebih2 lagi markah utk tournament opis dia kali ni c/f markah selama 8 bulan. so kena la maintain kan..at least top 5..hehehe

    @Dee :hehe.itu la..setelah ditimbang tara..mmg itu slh satu faktornya...dh setiap bulan kena main kan..better ada bola sndiri..:)

    ReplyDelete
  11. Cantik ar bola tu, kaler purple lagi..
    Ok ar RM300++ tu.. Tp lg berbaloi if menang kan:)

    ReplyDelete
  12. even mahal...tp berbaloi...main pun rasa syok je

    ReplyDelete
  13. hehehe...kalo dah nk beli tu ssh nk tahan2...
    tambah2 orang laki..tettt!!!

    ReplyDelete
  14. wow...cantik..purple lagi..nampaknyer tiap2 minggu kena teman hubby la nie...main bowling hihihihi...

    ReplyDelete
  15. @Myra Jay: hehe..dlm pic ni nmpk mcm kaler pepel ye..
    sbnrnya kaler maroon..
    hehe..btol tu..mmg itu pun harapan dia nak menang smpai snggup beli bola..huhu

    @Puan Capa: yup..kepuasan seorang pemain bowling tegar..

    @eT :hehe..mmg x bole ditahan2.lebih2 lagi kena racun ngan kawan2 kan..

    @Mummy Echa: hehee..sementara terlarat nak bw perut ni bole la..nntii time pantang compom x bleh nak kuar2 rumah..huhu..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails