Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, June 18, 2012

Rezeki Menang Promosi Majalah Lagi :)

As Salam,


Alhamdullillah masih ada rezeki untuk menang contest majalah lagi. Kali ni mama menang Promosi Lisa/Syahirah dari Majalah Lisa (x pasti pulak edisi/keluaran bila). 


Alhamdulillah ini kali ke 3 menang promosi dari Majalah Lisa Malaysia dan kali pertama menang promosi dari Majalah Cosmo.

SMS diterima pada 1/6/2012, kena collect hadiah sebelum 22/6/2012, nasib baik my friends Mama Tun Nur Safiya sudi untuk tolong amikkan, kebetulan dia menang handbag promosi Majalah Lisa Edisi 11 keluaran 15 April 2012. Kami satu opis SMS masa promosi handbags ni & mmg mengidam nak menang handbags sbnrnya tp rezeki Mama Tun Nur Safiya untuk menang. Tahniah ye Mama Tun Nur Safiya &TQ sgt2 tolong amikkan hadiah i..:)



Inilah produk syahirah yang dimenangi..Produk Syahirah yg terdiri daripada Talkum Wangi, Losyen Tangan & Badan, Syahirah Body Spray, Minyak Wangi Syahirah, Minyak Zaitun, Deodorant Roll On , Compact Powder, Deodorant Stick dan 2 Lipstik. 

Sebagai hadiah pd my friends yg sudi amikkan hadiah ni Mama bg dia satu lipstik. 

Ini pulak mama menang promosi dari Majalah Cosmo - promosi Cosmo/B.Liv - produk penjagaan wajah. Terima SMS pada 8/9/2012, kena amik sebelum 20/6/2012..adeiii rasa mcm x berkesempatan jerk nak g amik hadiah ni, dh bgtau Papa minta tolong amikkan, tp tulah dekat Damansara Uptown, berat hati jerk Papa nak g amikkan..huk2..



P/S: Mama suka la bau minyak wangi syahirah ni, boleh tahan wangi bau dia :)

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

19 comments:

  1. tahniah..
    dah makin banyak menang..
    uyun jer tak join sgt dah..
    bz wat pin boling jer..
    sampai nak mengadap contest pon tak sempat..

    ReplyDelete
  2. Untunglah Eija... banayk juga dia beri sebagai hadiah. Tahniah dari kakak

    ReplyDelete
  3. tahniah dear..mmg bertuah :) rezeki kan..

    ReplyDelete
  4. @Miss uCu: Alhamdullillah, terima kasih :))

    @Cute MuM: terima kasih :)
    xde la byk pun,
    xpe la uyun bz ngan pin boling tu tandanye rezeki murah..ada income sampingan..Masyukk..
    k.ct yg xde bizness ni pun bz jerk uyun, mmg byk sbnrnya contest yg tgh on skrg ni kan, sama la x sempat nak joint lebih2 lagi yg melibatkan pembelian..

    @Kak Zakie: terima kasih kak :)
    selalunya hadiah dia mmg berbaloi2 dgn kos beli majalah lisa baru RM3.90 & RM1 untuk satu sms..

    @Cik Jue aka Ibu Farisyah: terima kasih cik jue, mmg srnok bila kita menang x kira apa hadiah pun kan..:)

    @Huda: thanks Huda,
    ALhamdullillah..rezeki..:))

    ReplyDelete
  5. bestnya... byk kak eija menang.. murah rezeki :-)

    ReplyDelete
  6. tahniah .... aku pung suke bau nye

    ReplyDelete
  7. tahniah eija...macam2 ada tu...

    izan dah stop dah sbb fikir kalau terselit nama sapa plak yg nak tolong amikkan nnti...

    ReplyDelete
  8. wah tahniah yer...murah nyer rezeki...

    ReplyDelete
  9. tahniah eija.. tumpang gmbira jg...:)

    ReplyDelete
  10. as salam ,tahniah.. nk tanya la..sbb ni 1st time menang mjlh cosmo..dpt sms je, dah try call tp asik busy je line tu..if wakil nak ambil hadiah, kena bawa apa ye? copy ic je ke? :)

    ReplyDelete
  11. @IntaNBerliaN: Alhamdullillah, xde la byk sgt pun ina, tp k.eija ni biasalah menang sikit pun nak simpan kat sini sbg kenangan..hehe..

    @Fazilzura: terima kasih zura,
    wangikan..:))

    @Izan Ishak: terima kasih Izan,
    mmg kalau dipikirkan nak kena g amik sndiri ke damansara tu susah, tp mcm eija ni masih area boleh ambil lg cuma bercinta jerk la sbb kena amik time keje..

    @Papa Mifz: Alhamdullillah, terima kasih Papa Mifz :)

    @saly@mama-i: terima kasih sally :))

    @aieza: waalaikummussalam,
    terima kasih,
    boleh wakil amikkan janji ada salinan i/c, mcm cosmo ni masih boleh kalau nak minta dia poskan, tp kena kirimkan dulu wang pos nye, kalau majalah lisa mmg dia x sediakan pghantaran pos hadiah.

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah..murah rezeki eija ye..best tu banyak dptr produk syahirah.

    ReplyDelete
  13. tahniah eija..wah..dh berjangkit dari cute mum ni..

    ReplyDelete
  14. slm,sy nak tya.sy ada tgk nama sy kt list pemenang contest majalh cosmo edisi november,tp sy xdapat pon mesej pon dr cosmo..mcm mana sy nak tuntut hadiah... :((

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam,
      ohh ye ke, selalunya dia mesti akan bg sms suruh kita tuntut hadiah dimana, sbb kadang2 ada jgk hadiah yg kita perlu tuntut di pejabat yg sponser hadiah..x semstinya hadiah kena collect dipejabat cosmo.
      eija pun x pasti sbbnya eija join contest mmg thru sms, x tau la kalau contest yg mmg thru borang dan pos, dia akan sms jgk ke atau bg surat..

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails