Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Tuesday, June 12, 2012

Off to JB ~ Persidangan Penolong Akauntan Sektor Awam Kali Ke 10

As salam,

Mama off ke JB untuk persidangan Penolong Akauntan Sektor Awam kali ke 10 dari 11 hingga 13 June 2012.

Alhamdullillah mama dh selamat sampai JB semalam jam 2.30 ptg, bertolak dari opis kol 10 pg sampai jam 2.30 ptg, sempat pekena goreng pisang panas dan nasi ambang Di gerai mawar..glamer tempat ni tau my friends bgtau siap kena amik nombor, kebetulan Kami sampai org x ramsi sgt xde la sampai kena amik no. Mmg sedapla nasi ambang dia, 1st time mkn nasi ambang dpt yg sedap pulak tu.

opss citer pasal mkn pulak. Persidangan Kali ni diadakan Di Hotel Thistle, JB. setakat ni ok jerk semua tp jadual pack sikit la.

nk citer pnjg updates thru notes ni susah la, lgpun tgh curi2 time kelas updated n3..hehe..

posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. Oh Eija dah kat sini ye.. kalau kat Thistle tu oklah sebab kawasan town. Boleh merayap mana-mana tapi JB ni tak ada yg speciallah...

    ReplyDelete
  2. TERUS UPDATE MAKANAN YER.. NASIB BAIK X TUNJUK GAMBAR... KALAU X MAU KECUR AIR LIUR... DGR KABAR PISANG GORENG KAT JOHOR SELALU MAKAN DGN SAMBAL KICAP..

    ReplyDelete
  3. @KakZakie: Jadual persidangan Pack sampai mlm so eija mmg xde planning berjalan kemana pun, cuma OTW back tu kami singgah ke Johor Premium Outlet(JPO), dlm pada x nk shopping kol 5 jgk ler baru kuar JPO..puas ler cuci2 mata n temankan kawan shopping..:))

    @Papa Mifz: Terima Kasih :)

    @Masya: Hehhee..kalau ikutkan mmg nak update gmbar sekali, tp update thru notes eija ni x taula knape kalau update gambar mesti fail..tension jerk, kalau x senaag dah blogging thru notes jerk, skrg ni kan semuanya dihujung jari jerk..heheh
    yup mmg pun pisang goreng nye cicah ngan sambal kicap..mmg besh la..

    ReplyDelete
  4. ns ambang tu sedap ek.. sy xpnh mkn lagi,..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails