Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Sunday, June 10, 2012

Leisure Time@Mid Valley| Hasil Rembatan di Toy's R Us!

As Salam,

Inilah hasil rembatan di Toy's R Us, tadi mama ada tanya kan dapat ke x anak2 Mama ni hadiah idaman mereka, jawapan x dapat..huhu..cian nye, tp nak wat camner ini jerk yg mampu..itupun Papa sanggup berabis jugak utk anak2.., hadiah anak2 ni Papa yg belanja. Terima Kasih Papa. 


Jom kita intai ape hadiah yg Zaquan & Ziqry dapat. Walaupun x dapat hadiah idaman tp still hadiah yg mereka pilih tp 2nd choise ler..Itupun Zaquan kalau masuk Toy's R Us ni mmg kena paw jerk la sbbnya dia msti nak mainan lebih dari satu. 

Ini hadiah Abg..Track kereta HotWheels...tp kalau Zaquan ckp Track kereta vromm..vrommm..


Anak & Papa sama2 peminat HotWheels..
Nmpk mcm boleh berkongsi hadiah jerk :P

Tekun tu Papa menengok story ttg track HotWheels tu
teruja bila tgk track tu boleh lekat kat dinding n sambung2 kan lagi..

Abg punyer lagi, x pandai pun main Dominoes ni tp sbb ada gambar Cars dia nak jugak


Adik Ziqry punyer, Patung Iron Man The Avengers
Itupun boleh pulak mereka berebut, Zaquan nak jugak patung Iron Man ni..huhu

Sorry la Adik, Papa & Mama  x dapat belikan Adik Motor, Mahal sgt ler Dik, Lagipn Motor Besar Abg ada, Adik main yg Abg punyer la ye...

Ini kes Zaquan yg x sabar bila dapat sesuatu barang tu, time menunggu Papa order makan, dia sibuk dah nak buka semua mainan dia. Daripada mendengar Zaquan nangis..layankan jerk la mereka berdua main mainan hadiah mereka.


time ni kami mmg kelaparan betul sbbnya kol 2 kuar umah x mkn tgh lagi, sampai2 dah la layan mereka bermain dulu, dlm Toy's R Us jerk kami boleh duduk berjam2..heheh, sedar2 dh nak pukul 6 ptg baru nak makan..mcm biasa kalau dh sampai Mid Valley msti nak makan Portuguise Grill, x larat nak amik gmbar dh sbb menu kami sama jerk..:P


Yang kelakarnya anak2 sampai x leh tahan mata ngantok masa nak makan..iye la dah puas main sampai keletihan + seharian x tido. Zaquan baru 5 suap mkn nasi dh nak tido n tertido sambil makan, Adik Ziqry pun sama lepas makan dpt minum susu, tertido sambil minum susu.



 Lepas makan kami cuci mata tgk pameran Mickey Mouse pulak..story next n3 

*N3 Auto Publish

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

6 comments:

  1. yeayyy adik n abg dh dpt mainan baru... :-) syoklah mereka bermain nanti :-)

    ReplyDelete
  2. sampai tertido mereka kepenatan yer... suke tgk anak² gembirakan.. dapat ape yg dia nak.. moga suatu hari nanti ape yg kt nak mereka tunaikan pulak.. (^___^)v

    ReplyDelete
  3. @ADEEYA: hehe..mmg ramai peminat hotwheels ni kan..

    @IntaNBerliaN: mmg syok betul diorang ina, sampai2 umah terus main, yg x thn adiknye yg kecik tu pun sibuk main track hotwheels abg dia..dua2 peminat kereta sbnrnya..

    @Masya: Amin, begitula hendaknya..
    betul tu anak2 gembira kita pun gembira..:)

    ReplyDelete
  4. Wahhh mana beli patung iron man tu?? Harga berapa ekk?? Huh cantik betul

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli dkt toys r us mid valley, kalau x silap harganya RM35.90.
      hehe..comey n kecik je patung iron man tu sbnrnya..

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails