Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, June 27, 2012

WW| Cool Blog!

As Salam,


'Adik Ziqry nak jugak rasa la Mama', 
'Adik Sudah pandai isap guna straw tau..'
'Mama...cedapnye Cool Blog ni...'

@AEON Wangsa Maju, 22 Jun 2012.

p/s: di opis sudah disekat untuk Akses sebarang kategori online games, gambling, chat & online radious..So..makin berkurang update la blog mama ni..huhu, Sorry still x sempat BW ke blog kawan2.

*N3 Auto Publish*

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

10 comments:

  1. Amboi sayang boleh habis ke tu? Auntie macam nak syer aje rasa:)

    ReplyDelete
  2. bile dah kene blok mmg payahlah sikit nak BW kan...

    ReplyDelete
  3. sedappnya ziqri minum cool blog tu...

    ReplyDelete
  4. lukman pun dah pandai mintak apa yg kita makan dan minum..milo ais paling dia suka :)

    ReplyDelete
  5. amboi... jauh nye pi minum cool blog..

    weols kdng2 minum jgk , terjah kt care4

    ReplyDelete
  6. @ADEEYA: hehehe..itula perangai dia skrg ni..pantang nmpk kita minum, dia pun nak sama lebih2 lg bila nmpk straw..

    @KakZakie: itu air mama dia sbnrnya, bg dia minum sikit2 jerk, lg pun x elok utk dia iceblanded..sejuk risau gak takut demam, alhamdulillah setakat ni dia x kalah ngan ais..

    @Masya: betul tu dah kena blok dah skrg ni, mmg terhad sgt masa nak BW.. boleh tgk time rehat n after opis hours kol 5.30 ptg, dah kata blogger tegar kan, nasib baik ada notes..kadang2 eija BW n balas komen thru notes..
    hehehe..mmg sedap :)

    @Huda: ohh iye ke, lukman pun sebaya ngan Ziqry kan beza 2 bulan jerk..bila dah melepasi 1 tahun ni rasa cepat sgt diorang mmbesar kan..

    @AzuraFazil DIN: Kebetulan yg minggu lepas hari jumaat tu aku half day, aku g kenduri kat Wangsa Maju, sampai awal itu yg dapat singgah/lepak JJ Wangsa Maju skjp..

    iye la aku pun kalau singgah umah mak aku baru ada kesempatan g C4 BTHO.

    ReplyDelete
  7. @fieda: betul tu kak, eija suka bubble dia..:)

    ReplyDelete
  8. sedap nampak si adik ni minum air cool blog tu.. pandai minum sejuk2 yer :-)

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails