Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, June 7, 2012

06.06.12 ~ ♫Happy 4th B'day Zaquan♫|2nd Celebration ♥

As Salam,

Tanggal 06.06.2012 jam 5.55 a.m pagi genap la usia putera sulong mama Muhammad Khair Zaquan 4 Tahun. B'day Bash Zaquan pun kami dah celebrate awal bersekali dgn tarikh bday Adik Ziqry iaitu pada 12 Mei 2012

Menjelang detik 12 malam 06.06.2012 sekali lagi Zaquan dapat potong kek sempena dgn hari ulangtahun kelahirannya yg ke 4 thn. Kali ni Acik2 Zaquan yg sponser kek. Memang setiap tahun selalunya msti akan buat jgk sesi potong kek pada tarikh harijadi Zaquan..Terima Kasih Atok, Nenek & Acik2 yg tak pernah lupa tarikh harijadi Zaquan.

Memori Sambutan Hari Lahir Zaquan Pada 06.06.2011 dan  Pada 11.06.11.


Seperti biasa kami sambut b'day Zaquan di Restoran Impian Maju, Bandar Baru Bangi dgn kek favourite ahli keluarga kami, baru jerk minggu sebelumnya celebrate b'day sepupu Zaquan (eisya) di tempat yg sama dgn kek yg sama...hhehehe.


~Choc Moose Cake~

Gelagat mereka sblm sesi meniup lilin & potong kek
Aksi pose mesra Zaquan & eisha mmg wajib sbb mereka mmg sepupu rapat, gaduh mcm mane pun tetap sayang..:))


Adik pandang jerk la aksi mesra abg n kakak ye,
dalam hati x sabar nak makan kek sbnrnya..
kemain lg adik mamam sndiri kek tau..




Abis Sepotong Kek Ziqry mkn sendiri tau
Sejak dah mencapai umur setahun ni, makan pun nak makan sndiri, pantang tgk org makan msti nak makan..
redha jerk la comot pun comot la, yg penting adik nak makan & at least bila dia nak mkn sndiri kami pun boleh la makan dgn tenang..sbb selalunya Ziqry kalau dpt makanan diam la dia..

Fuhhh...kemain bersungguh mulut Zaquan meniup lilin

Family Foto kami berempat + eisya..



Happy Bday Zaquan
Bertuah sungguh Zaquan dapat potong kek banyak kali tau, Betapa sygnye kami semua pada Abg..So Abg kenala ingat yg kami semua syg abg, Abg kena jadi anak yg baik yg mmbahagiakan kami semua tau, Mama & Papa sentiasa doakan yg terbaik buat Abg, Moga Abg menjadi anak yg soleh dan berjaya didunia & akhirat..AMIN.


P/S: nak update n3 hari lahir Zaquan pun x sempat on time, bulan June ni bulan paling BZ, Mama kuar Audit full setiap minggu kuar, sib baik area putrajaya jerk, tp letih jgk dibuatnye, itu yg blog x sempat berupdate sgt, BW pun kurang, sorry ye kawan2. Cepat sungguh masa berlalu, next week ada persidangan Pen. Akauntan di JB..outstation pulak 3 hari...huk3... 

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!



8 comments:

  1. Happy belated birthday zaquan, bestnya celebrate banyak kali ek...semoga menjadia nak yang soleh

    ReplyDelete
  2. heeheh..
    memang suka tgk zaquan n eisya..
    kejap baik kejap gaduh..
    tapi kalo sorang takder, mulalah rindu.. hih..
    happy birthday zaquan..

    ReplyDelete
  3. eh² same dgn tarikh saya nikah hihihihi.... alhamdulillah dah 4 tahun yer.. moga dipanjangkan umur & menjadi anak yg solehhh amir 9 jun ni pun 4 tahun juga... (^___^)v

    ReplyDelete
  4. happy bzday zaquan.. :-)

    bestnya potong kek byk kali yer..

    ReplyDelete
  5. happy besday zaquan!

    syoknya dpt potong kek byk kali.. suka tgk muka dia tiup lilin tu, semangat sungguh.

    ReplyDelete
  6. heppy besday zakuan... nnti besar kadi anak yang baik ye syg... doakan semiga berjaya di dunia n akhiratt

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails