Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Sunday, June 19, 2011

ZaQuaN 3rd Birthday | Sambutan Hari Lahir Zaquan pada 06.06.2011

As Salam,

tak habis2 lagi story ttg Zaquan 3rd Besday. 
Sila jgn bosan ek..heheh..
kali ni nak citer yang pada tarikh hari lahir zaquan iaitu 06.06.2011
walaupun sweetmama x dapat nak buat sambutan hari lahir zaquan pada tarikh b'day Zaquan..tp keluarga mertua beria2 nak smbut besday Zaquan...
terharu sbnrnya...bertuah sungguh Zaquan 
atok, nenek dan acik2 sume sayang zaquan..2 kali potong kek la Zaquan..
eh..bkn 2 kali..tp 3 kali..sbb sebelum tu zaquan terlebih dulu potong kek sepupu dia echa..hehehe..

Walaupun sweetmama tiada semasa mereka celebrate b'day zaquan mlm tu..
(sweetmama berpantang kat rumah my mum, Zaquan tinggal ngan papa spjg tempoh mamanya berpantang)
tp sweetmama tumpang gembira..^_^..

Pada 06.06.2011 berkenaan jatuh pada hari Isnin..jadi awal2 lagi mama dah pesan kat papa lepas balik keje nnti jgn lupe jemput b'day boy jumpe mama..
papa pun mmg tiada masalah pun nak bw Zaquan dan singgah melawat mama & Ziqry
lebih2 lagi kami mmg tak tahu menahu pun ttg planning nak celebrate b'day Zaquan


Papa dh smpai cheras..acik cha zaquan sms bgtau kalau boleh nak celebrate jg b'day zaquan mlm tu ..sbbnye kesian kat dia ..selalunya setiap thn potong kek..(rupenya papa x bgtau planning mama nak buat sesi potong kek b'day zaquan pd 11.6.11)
papa bls sms bgtau yg mama akan buat sesi potong kek pd 11.6.11
tp acik cha zaquan balas..rasanye dia x boleh nak dtg pd 11.6.11 berkenaan..
dan kalau ikutkan rupanya nenek Zaquan planning nak buat makan2 malam tu jemput jiran2/atok2 angkat Zaquan..tp sbb papa dh bw Zaquan jumpa mama x jdk la planning nak wat makan2 tu..
dan mmg bersungguh2 acik cha Zaquan nak celebrate jg besday Zaquan mlm tu kat Impian Maju (restoran mamak tempat melepak family kami semua..hehehe)


Malam tu skjp jerk la mama dpt jumpe b'day boy mama..
tp mama pesan kat papa..nnti jangan lupa snap pic zaquan potong kek tau..
mama xde..dpt tgk pic dia pun jd la..
mlm tu jg papa sent pic zaquan ni..(tp br skrg nak update n3nya..huhu)


B'day Kek Zaquan..(Choc. mousse cake)
Sponser by Acik Cha Zaquan

Sesi meniup lilin


Masa untuk potong kek
Apa la Abg Zaquan ni....x ajak Echa potong kek sama2 ke..?
time Echa ari tu bkn main lagi abg dok potong kek Echa
heheh..bknnye ape..mama xde dlm citer ni...
jd mama tau pun bila baca N3 Cute MuM - Sambutan besday lagi

Terima Kasih diucapkan kepada atok, nenek dan acik2 Zaquan yg baik hati celebrate b'day Zaquan.
Syg Sume..Muahhh..muahhhh..


 ♥Jagan Lupa Klik2 My Hearbeat♥ TQ..^_^.
.

5 comments:

  1. happy belated besday zakuan..bertuah dia ramai yang syg..tp sian mama dia tak dpt sama2 mlm tu kan...

    ReplyDelete
  2. @e_da: tenkiu aunty e_da...:)
    itula mmg bertuah..lebih2 lagi cucu sulung kedua2 belah keluarga...

    ReplyDelete
  3. zaquan macam tak bagi je echa nak potong sama.hehe

    ReplyDelete
  4. cemburu betulla dgn zaQuan ni, banyak kali potong kek and orang celebrate. zaQuan mesti ingat orang2 yg sayang zaQuan ye. jangan nakal2.

    ReplyDelete
  5. @Puan Capa: hehhe..zaquan kalau dh dpt kek..x igt org dh..

    @Cha: alhamdullillah...cucu sulung/anak buah pertama...mmg sume org syg..

    ermm..cha kadang2 zaquan ni ikut mood dia..rasanya sume org syg dia..tp dia bila dh lama x balik rumah mak eija..mula la sombong ngan wan ummi n atok dia..padahal wan ummi la yg jaga dia masa kecik2..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails