Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, September 12, 2011

Raya ke -2 Aidiltri 2011| Singgah Kg. En. Suami & Aktiviti Gotong Royong Mengemas Halaman Rumah

As Salam,

Sambung citer hari raya, raya kan sebulan....hehehe..Raya ke-2 Aidilfitri 2011 lepas zohor kami singgah kg. en. suami di Bangi Lama (sebelah FIL) dan Jenderam Hilir (sebelah MIL).
pic hari raya ke-2, xde gmbr ber-4, ni pun sikitnya susah nak amik gmbr ngan zaquan
(abaikan perut ziqry tu ye..)

bertolak dr cheras terus ke Bangi Lama dulu dan baru ke Jenderam Hilir, balik dr Jenderam Hilir kami ke Bangi Lama semula dan lepak smpai malam sbbnya ptg kami sampai tu Zaquan excited nak tolong atuk, nenek n acik2nya gotong royong mengemas halaman rumah. 


Tajuk kat atas iye2 mcm kami yg bergotong raya..Mama n Papa mmg x menolong pun..tp si cilik ni yang menolong..hehehe..

abg zaquan ni kalau bab menolong benda2 camni mmg rajin...jenis tgn n kaki x leh duk diam..
Rajin kan 2 orang pembantu cilik..apa yg penting KERJAAAASAMA
sorry..mama n adik tolong tgk jerk..hehehe..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

10 comments:

  1. Alala!!! Rajin nye anak2 mama.. Sok dah besor tolong kemaskan halaman umah mama erk.. Nanti leh tlg ibu sama.. ;)))))))))

    ReplyDelete
  2. hehehhee... rajinnyer.. dania pon ade

    ReplyDelete
  3. wah...sejak2 ade dslr ni,,mmg kaw2 la pic santek ye... blh tumpang nnt, kite dtg umah kak ieja kan...hehe

    ReplyDelete
  4. amboi dania.. bukan main besar lagi mata..hihi..

    ReplyDelete
  5. @salina@IbuAkil: hehe..harap2 camtula..moga anak2 kita nnti bila dh besar ringan tulang tolong org tua dia..

    @amiey lee: hehehe..terima kasih..main amik jerk pun..^_~..

    @LYAfrina: hehee..itula sepupu yg rapat..:)

    @Zaujah en. Zaid : boleh2..jmputla dtg dyha..calling dulu2 tau nak dtg..:)

    @Cute MuM: heheh..mata eisya/dania mmg boolat..+ diakan friendly ngan lensa camera..:))

    ReplyDelete
  6. oloh2 comel betul zaquan tu. btl la eija, rupa dia dh lain. mungkin la dh bsr kan. mata ziqry, sepet sungguh. hahaaa comel2. tu la pelik gak tgk eija berbaju kurung, cemana gaya nak bergotong-royong.

    psst boleh masuk senarai calon menantu tak? hahaaa.

    ReplyDelete
  7. comel nye budak 2 ni :) rajin ye menolong :)

    ReplyDelete
  8. @Cha: hehehe..tenkiu aunty cha..dr zaquan n ziqry..^_^..abg dh 3 tahun dh besar la aunty, adik plak mmg sepet mata dia..

    berbaju kurung sbb mmg niat nak g beraya kat kg..

    bole jerk nak jdk calon menantu untuk oni...ehhehe..

    ReplyDelete
  9. @Huda: hehe..terima kasih
    bab keje2 luar camni mmg dia cukup suka..bole la smbil tu amik kesempatan main daun, main pasir..hik3..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails