Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, September 5, 2011

Amaran Kepada si Penskodeng Blog Ini

As Salam,

Sudah sebulan blog tak terusik, berhabuk , bersawang sumenya ada..lebih2 lagi sweetmama privatekan blog sweetmama ni bila sweetmama dpt tau rupanya ada penskodeng x diundang dok bzbody nak tau citer2 dlm blog sweetmama ni...siapa makan cili dia terasa pedas ok..,tp yg pasti xde kaitan dgn family/kwn2 yg sweetmama kenal..mereka semua mmg sweetmama rasa terharu sgt sbb sudi baca blog sweetmama yg penuh dgn citer peribadi sweetmama jerk pun..

sweetmama pun mmg agak tergezut jugak..rupanya ada gak pengikut setia blog sweetmama ni..especially my opismate la..sweetmama naik keje jerk..ramai yg tanya knape blog sweetmama dh x leh baca..??..seriously mmg x sangka ada pengikut setia....sbb blog sweetmama ni mmg blog suka2..just kisah peribadi sweetmama sekeluarga, jgn x tau..my bos sndiri tanye kat sweetmama..knape xleh buka my blog...hehehe..

Jawapannya...ermm..itula ada org skodeng blog saya yg x seberapa ni..tambah2 lagi mmg x dinafikan sweetmama tgh kepala serabut..byk sgt masalah mengganggu jiwa..tp sib baik xdela sampai tekanan mental lagi..hahahaha....Alhamdullillah..sweetmama pun x sangka..sweetmama semakin kuat untuk harungi setiap ujian yg Allah turunkan kepada kita..Moga diri ini semakin kuat dan tabah untuk harungi setiap dugaan drNYA..AMIN.

Sweetmama private jerk blog..tp x update satu story pun sejak sweetmama private kan blog  ni. Mmg merudum btol mood nak berblog. Tak tau la knape tetiba ari ni mood nak berblog dtg balik..maybe itula naluri bila dh jd seorang blogger ni..membuak2 plak rasa nak menulis dlm blog ni..lebih2 lagi bila check akaun nuffang..buat pertama kalinya ada BE tgh running dkt blog sweetmama ni..bukan 1 BE jerk tp ada 4 ketul..(1 tgh running..3 dh ME) tp bila sweetmama privatekan blog..BE pun statik la...status pun dh jdk non exlusive :(

Itu yg akhirnya setelah ditimbang tara..sweetmama on kan balik blog sweetmama ni..lgpun wat pe sweetmama nak mengalah hanya semata2 sbb penskodeng yg x diundang tu kan....

kpd si dia yg terasa if masih dok sibuk2 skodeng blog sweetmama ni..sila la sedar diri yg awk tu xde kena mengena dgn kehidupan kami..yg ko sibuk2 tu wat per.. jgn nak perasan hak org..hak ko jgk....sila igt "what u give..u get back.." tuhan kalau nak tunjuk x payah tunggu esok lusa..skrg pun boleh. Cuba ko letakkan situasi ape yg yg ko dh wat kat aku ni..aku plak wat kat ko..camner rasanye...
 
Sesungguhnya Allah itu Maha Besar, Maha Mengetahui dan melihat setiap apa yg berlaku....Kepada si dia yang berkenaan ...Ketahuila ape yg ko buat  sememangnya salah...moga kita semua diberi petunjuk dan hidayah dr NYA.

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

12 comments:

  1. tahniah dapat BE..
    biasalah tue..
    kita memang tak tahu ada yang skodeng..
    sebab tue kena sentiasa berjaga-jaga bila berblog..
    happy blogging..

    ReplyDelete
  2. @Cute MuM: tq cute mum :)
    insyaallah akan cuba sentiasa control diri bila menulis dlm blog ni..hehehe..setakat ni alhamdullillah..rasanya setiap apa yg diluah masih lg under control..

    @amiey lee: hehehe..mmg skrg tgh bersabo la ni..hope dpt terus bertahan dan bertahan...

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya eija..
    sebenarnya dah lama nak tanya tapi takut eija terasa...

    terkejut bila blog eija di privatekan....

    alhamdullilah.. kini kembali akhirnya.. ayu mendoakan eija tabah dan sentiasa menjadi wanita yang menjadi kebanggaan ahli family..

    ReplyDelete
  4. huhuu...first time nmpk sweetmama ni marah..biasa la tue..manusia mmg ramai yg hasad dengki...dia skodeng sbb jeles la gamaknya kan...

    ReplyDelete
  5. caiyok! caiyok! be strong okeh!!! anda sememangnya kuat!!!

    ReplyDelete
  6. @Citarasa Rinduan : terima kasih ayu n selamat hari raya juga kpd ayu sekeluarga

    @Ibu Siti: hahahaa..ini baru peringatan jerk utk dia..tp selebihnya biarla Allah yg balas atas perbuatan dia tu..

    @Mama Tun Nur Safiya: Yezza..nak x tak ..mmg kena tempuhinya dan belajar untuk redha kan..tq shima.. :)

    ReplyDelete
  7. wat x ta je dgn manusia2 bergune eija, x gune pun nak layan ...

    aku penah jgk private kan kejap psl ado jgk mangkuk yg skodeng... last2 aku wat blog baru (kebetulan blog lamo ado prob)..

    ReplyDelete
  8. @Fazilzura: huhu..itula bila dipikirkan sgt..wat sakit hati jerk...biarla dia yg x tau malu bzbody hal family kita...

    ReplyDelete
  9. to anonymous: terima kasih di atas pandangan dan nasihat..
    sy x kan publish komen awk tu..boleh ke sy tau siapa yg awk maksudkan...sbb setahu sy semua gmbar dlm blog sy ni adalah gmbr family n kwn2 baik sy..

    ReplyDelete
  10. to anonymous: mcmmane sy nak delete kalau sy xtau siapa yg awk maksudkan..sbb kwn2 sy mmg kebanyakkan sumenya isteri org..

    ReplyDelete
  11. to anonymous: orait sy dh bercakap dgn tuan pnye diri..akceli dia mmg sy anggap my BFF..xtau la pulak menyinggung perasaan awk..ok sy dh delete spt yg awk minta...maaf diatas kesulitan.

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails