Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, September 12, 2011

Raya ke-2 Aidilfitri 2011 | Giler iPad

 As Salam,

Sambung citer raya ke-2, sampai kg jerk apalagi Zaquan bila tau Acik Uyun @ Cute MuM ada kat kg..perkara pertama dia aim..iPad la..pe lagi..dh dpt mmg leka..smpai tuan pnye iPad x bleh main la..sib baik la Eisya anak Cute MuM tu jenis yg beralah, rasanya kalau Zaquan yg pnye iPad tu kalau org lain nak pinjam main..conform dia x bg, zaquan  ni jenis mainan org mainan dia, mainan dia mainan dia..huk2.., ikut mood dia sbnrnya.

 ni pic waktu tengahari kami sampai..bknnya dia nak makan, dia sibuk nak main iPad 
see..bkn main lg si abg Zaquan main iPad siap silang kaki, adik Ziqry kat sebelah tension jerk..bila la aku nak besar, nak main iPad jugak :p

yang ini pulak..pic malam hari lepas Zaquan siap mandi n makan..iPad lagi, advance kan bdk2 skrg...mainan iPad dihujung jari mereka jerk, kebanyakkan masing2 mesti ada 1 iPad 1 rumah skrg ni kan...tp Zaquan kami x beli kan pun lagi, takut dia leka, sedangkan yg org pnyer pun sudah cukup wat dia addict + mama n papa xde budget lg la nak beli iPad..huk3..

Jgn kan bdk2 jerk giler iPad, bapak budak pun sama, Papa Zaquan ni kalau dpt iPad/main games..lg leka..jd mmg x heran la kalau Zaquan pun  sama..hehehe..jgn mara ye papa..

p/s: tp btol la mmg trend skrg bdk2 main iPad jerk..dh kurang main kat luar..keluarkan peluh.., raya ke-4 sekali lagi kami beraya kat kg Jenderam Hilir  papa nak jumpe sepupu dia yg paling rapat..seharian gak kami lepak kg, mak aihh..kat sane pun meriah ngan iPad..sorang satu iPad..Zaquan cam biasa ngendeng jerk la..huk3..



Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

11 comments:

  1. anak ngan papa sama jer.. leka main game.. dah tak hirau pon orang sekeliling..
    agaknya kalo k.ct beli, lagi haru jadinya.. zaquan berebut dengan papa nya..
    kat rumah nie pon sama.. eisya jer yang main.. uyun nak pegang pon dah takder can.. huhu..

    ReplyDelete
  2. Inilah gadget yg akn buat Aqil & ayahnya brtegang urat brebut bagai.. iPad!! Yg tension ibu dia.. Adoiii!!

    ReplyDelete
  3. eja...............
    comelnya pic kalian.. header nie mmg terbaik...

    aduh.. ipad?? ayu tak pernah beli..

    ReplyDelete
  4. anak2 skang advanced...najlaa pun dgn leka game nasib baik dia nak gak blaja apa2 yg dh install dlm ipad. najlaa lebih minat study visual instead of traditional...mama ajar baca pun dia tak layan huhuhu

    ReplyDelete
  5. heee itula kami plak si sarah na ashraf berebut pakai galaxy tab tu... hampehhh ibu dia dh takde can main angry bird..anak2 yang nak main game

    ReplyDelete
  6. @Cute MuM: ahhaha..btol tu mmg bapak borek anak rintik.., kalau dh dpt games bkn main leka lg, yup mmg dpt rasakan kalau la ada iPad kat umah tu conform papa n zaquan berebut nak main itu blom adik dia pandai lg tu..huhu

    @Salina@IbuAkil: adoiii...lahai..cian kat ibu dia..

    @citarasa rinduan: hehee..thanks ayu, pic ari raya thn ni saje kasi letak utk bln syawal ni..:)

    @Lelord: hehe..itula mmg advance n bijak2 bdk skrg ni kan.., ok la tu najlaa nak jgk belajar..:)

    @amiey lee: ehehe..itula galaxy tab seangkatan la tu ngan ipad..zaquan pun suka main games angry birds tu..wah asyraf br masuk setahun pun dh pandai main games yek..

    ReplyDelete
  7. klu huda yg dpt pun huda leka z:)

    ReplyDelete
  8. budak2 sekrg mmg advance.. sekali ajar kdg dah pandai kan...

    ReplyDelete
  9. @Huda: hehehe..lebih2 lagi sape yg addict games kan.., eija ni bakal jerk x usik iPad tu lg..agaknya kalau dh dpt mau sama addict gak..

    @e_da: yup..btol tu,kadang2 melalui pemerhatian jerk diorg belajar..cepat tangkap..

    ReplyDelete
  10. iPad ni dah macam 1 keperluan kan..

    Tp myra blom mampu beli lagi.. :)

    ReplyDelete
  11. @Myra Jay: yup..lebih2 ianya mudah diusung kemana saja..

    sama la kita myra.., kami pun xde budget lg nak beli..huhu..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails