Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Saturday, September 17, 2011

Aktiviti Cuti Hari Malaysia ~ Layan Hantu Bonceng @Astro First ~

As Salam,

Ape cer korangnya aktiviti sempena Cuti Umum Hari Malaysia semalam (16 September 2011), sweetmama xde g mane2 pun Cuti Hari Malaysia semalam, dok umah jerk.. lepas masak tgh n selesai urusan rumah, en suami langgan movie Hantu Bonceng kat Astro First...So pelagi layan kat umah jerk la..syok gak layan citer Hantu Bonceng ni kat umah..boleh tgk banyak kali dlm tempoh 48 jam langgan sambil baring2 depan tv..citer dia mmg lawak cuma nak kata best sgt tu xde la..tp boleh layan  gelak n x heavy pun citer dia..

Agak2 dah puas layan movie Hantu Bonceng seharian, mlmnya kol 9.30 mlm en suami ajak singgah umah mak n ayah (my family in law) sbbnya kat sane msti tgh meriah aktiviti masak memasak, atok n nenek zaquanZiqry nak wat open house raya esoknya (17 sept 2011). So en suami mmg ajak mkn mlm kat sane jerk.., smpai2 sane bknnya terus menolong...kami makan dulu...hehehe, papa ada gak la tolong sikit2, mama mmg xdpt nak menolong lgsung pun mlm tu..Ziqry nak mengemping jerk ngan mama :p

p/s: sweetmama mmg xde wat open house pun/xpernah pun lg wat open house kat umah sndiri, sesiapa yg sudi nak dtg umah sweetmama tu dtg jerk la..tp calling2 dulu sblm nak dtg terjah tu, so kpd yg mengenali kami, bole jerk nak dtg terjah umah mak mertua sweetmama ni ari ni (17 Sept 2011 (sabtu) - 12tgh - 11 mlm) ..mmg setiap tahun mak mertua wat open house suruh ajak kwn2 dtg umah..:))

*n3 auto publish*



Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

4 comments:

  1. Kami semalam g tgk perarakan mama.. Sakan Aqil 1st time tgk life dpn mata ;)

    ReplyDelete
  2. Wah... pergi menonton ye. Kakak sekeluarga beraya lagi semalam...:)

    ReplyDelete
  3. @Salina@IbuAqil: oh iye ke..sesekali mmg perlu bg pendedahan kat anak tgk live kan..baru semangat tu makin kuat..

    @Mama Tun Nur Safiya: ermmm..xde la ngeri..citer lawak..mula2 jerk bila ada part hantu tu muncul tergezut gak la...

    @KakakZakie: yup..tp just menonton dirumah..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails