Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, September 23, 2011

Alhamdullillah..Meriah dgn BE..TQ Nuffnang ..^_~..

As Salam,
Alhamdullillah..hari ni buka akaun Nuffnang rupanya meriah dgn BE walaupun amaunnya ciput jerk..tp walaupun RM0.01 tetap duit kan..kumpul sikit2 lama2 jadi bukit..ehehe
Akceli sweetmama sgt jarang buka akaun nuff sbbnya sweetmama tau blog sweetmama ni bukan trafik tinggi pun..rasanya nak capai 50 org views pun susah.. , terima kasih kpd mereka yg sudi berkunjung kat blog sweetmama ni..^_^..

Ada 8 BE tgh running skrg ni, 4 BE di blog sweetmama dan 4 BE lagi di blog sweetmama conway (dh lama x joint conway..huhu). 

1st BE sweetmama dpt adalah Maxis Blackberry Playbook Launch, suka sgt sbb itu la 1st time BE sweetmama dpt selama hampir setahun lebih berblog ni, sblm ni cuma tumpang happy bila baca kat blog org lain yg dpt BE. Now dah dapat..harap dapat kumpul byk2..hehehe..Terima Kasih Nuffnang :))

 8 BE tgh running setakat ini hingga tarikh 23 Sept 2011
n membership status pun dh bertukar glitterati
sblm ni kan ada sweetmama citer KAT SINI yg membership status jdk non-eksklusif ekoran sweetmama private kan skjp blog sweetmama ni.

4 BE yang dh ME

* Total BE 2011 - 12



Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

12 comments:

  1. @Nad@MamaZakwan: huhu..xde la semeriah kawan2 yg lain..alhamdullillah jnji ada gak sikit bahagian untuk kami.. :)

    ReplyDelete
  2. tahniah

    banyaknya eija dapat..
    ayu ada 2 BE jer...
    tupun berapa sen.. hehhehe

    ReplyDelete
  3. oiii banyaknya, kalau boleh pass, pass kat hijaucantik seketul ye. lama dah tak rasa ada BE ni. hahaaa.

    ReplyDelete
  4. @Citarasa Rinduan: thanks ayu..,alhamdullillah...tp eija nya ni pun baru berapa sen jerk..excited sbb sblm2 ni BE x prnah menyinggah pun kat blog eija ni...

    @Lela Lelord: hehehe...br nak merasa, mama najlaa siap dh cash-out..

    @ajumohit: terima kasih, alhamdullillah..:)

    @Cute MuM: Alhamdullillah, thanks.
    harap dpt kumpul byk mcm cute mum ...hehehe..

    @Price Halilintar: thanks prince.. :)

    @Cha: hahaaa...kita dh amik sikit dr hijaucantik sbb x pernah dpt sblm ni, alhamdullillah ada rezeki sikit untuk blog ni..tgk kwn2 yg lain lg meriah.

    ReplyDelete
  5. Wah.. tahniah.. rejeki jgn ditolak.. hihii

    ReplyDelete
  6. ee bestnye.. sy tak penah dpt. dah tak paham pasal BE ni..

    siankan..

    ReplyDelete
  7. @IntaNBerliaN : terima kasih, btol tu.. :)

    @farmys: xpe maybe next time turn farmys plak dpt BE, eija dulu pun x pernah dpt, ini br merasa dpt BE..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails