Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, September 23, 2011

Minggu Kedua Raya 2011 | Beraya ke rumah Tunang Ateh Cu ZaquanZiqry

 As Salam

sambung lagi story aidilfitri, adess byk sgt n3 tertunggak sweetmama baru terhegeh2 nak update..next week outstation pulak ke Melaka.

straight to the point..minggu kedua raya kami wif my family ke umah tunang Ateh Cu ZaquanZiqry @ adik lelaki sweetmama di Shah Alam..kiranya ini tahun kedua la kami kesana..tahun lepas kesana beraya terus sesi merisik, tahun ni diorang beraya sbg tunangan orang la kiranya, insyaallah thn depan sbg suami isteri..(7/1/2012)

 Zaquan n  Ziqry wif Ateh cu dia n bakal mak teh..hehehe


mama pun nyibuk nak bergmbr sekali..padahal kat depan tu ummi, abah n en suami kat sebelah sedang berborak ngan mak n ayah amy (tunang adik)
see bkn main lg lentok zaquan bergmbr ngan bakal mak teh..huk3..

Ziqry wif MakNgah Cbah @ Adik perempuan kedua sweetmama
masa minggu pertama raya MakNgah beraya di Melaka, 
minggu kedua baru dapat jumpa Ziqry
bukan main senyum lagi Ziqry time ni..

Zaquan n Ziqry wif Mak Yang @ Adik perempuan ketiga sweetmama n Pak Yang (Pengantin Baru)
sama gak thn ni Mak Yang beraya kat kg Pak Yang - Kelantan
so minggu kedua ni la beriye2 dia nak gomol Ziqry..heheh

ok ..nnti mama smbung lagi citer...lepas beraya,tanpa dirancang kami tgk wayang....movie..???..Tunggu..



Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

3 comments:

  1. comelnya ziqry..colorful...nampak ceria..mamanya plk semakin anggun pas bersalin ni..:-)

    ReplyDelete
  2. dlm pd sibuk beraya tu, smpt pula tgk wayang. isk-isk-isk mmg hebat sweetmama ni.

    wah-wah-wah ziqry kemain kamu ye, senyum lebar beraya sakan, zaquan pun sama, tu manja2 ada makna tu. hihiii.

    ReplyDelete
  3. @♥SyilaSyira♥: heheh..btol tu colourful nmpk ceria kan..beli baju online tu.

    mamanya anggun tang mane tu..huhu, biasa2 jerk la syila..ni pun raya ni berat dh naik balik..

    @Cha: hehee..cha, papa dh offer nak bw g tgk wayang..ikut jerk la..lgpun zaquan pun skrg dh pandai minta g tgk wayang..

    skrg ni mmg ziqry sgt suka tersenyum..zaquan pulak kalau ngan awek..mmg pandai ngendeng..huk2..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails