Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, September 7, 2011

Amacam Stylo tak


As Salam,

bukan main lagi 2 beranak ni bergaya ngan kaca mata hitam di hari raya ni. Papa ngan spek Rayband baru dia..Zaquan ngan spek Ben10 dia..Mama ngan adik Ziqry bole la kawan..sbb xde pun kaca mata hitam..huk3..

 Amacam Stylo tak ..^_~..


Rayband ni dh lama papa idam..thn ni dpt bonus..akhirnya dpt gak papa..nak tunggu mama hadiahkan..mama pun ada dream mama gak..hehe.. (DSLR my dream) akhirnya dua2 dpt apa yg diidamkan..belipun pd hari yg sama..:))


x nak story pnjang2 la..layan kan la pic 2 beranak ni bergaya ngan kaca mata hitamnya di hari raya pertama aidiltiri 2011.


p/s: 2 beranak ni mmg skrg x leh lekang ngan kaca mata..zaquan mmg dr kecik suka bergaya ngan speck hitam dia..huh..x taula nnti adik dia dh besar camner pulak gayanya..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

11 comments:

  1. wahhh dh beli dlsr ?? huhu leh le tumpang bergambar

    ReplyDelete
  2. warghhhh anak rintik bapa borek.. anak meniru si bapak bergaya.. hehehe humboi2 dah ada DSLR erk.. best2!!!! ;) Nanti kalau ada rezeki kita berjumpa bleh kita berfoto'gediks sesama ye mama.. ;) sukerrrr2!!

    ReplyDelete
  3. @amiey lee: hehe..alhamdullillah..akhirnya 2 thn idam..br dpt.., bole jerk nak tumpang..tp mslhnya eija pun br jerk nak belajar guna...eija pun beli DSLR basic jerk..

    @fazilzura: papa zaquan kalau baca n3 ni..msti kembang kena puji..huk3..

    @Salina@IbuAqil: heheh..mmg pun ..kalau diikutkan zaquan mmg byk ikut gaya papa dia..
    berfotogediks..bole jerk..tp itula eija pun br nak belajar..DSLR eija pun DSLR basic jerk..

    ReplyDelete
  4. muka zaquan dah lain, mungkin sbb pakai spek, dan mungkin juga sbb dia dah btl2 jadi abg.

    psst, zaquan makin encem la, jemput datang rumah aunty. hahahaaa.

    ReplyDelete
  5. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. @Prince Halilintar: hehee..^_^..thanks prince..:0)

    @Cha: iyela kot sbb dia dh jdk abg skrg ni kan..dia dh besar muka pun dh berubah la sikit..dh semakin lasak n kurus.

    insyaallah..kalau papa nak bw kitaorg jln2 kl bolehla kami singgah umah cha..papehal eija calling2 ye..

    @wanita2u :tq invite..insyaallah..ada masa eija joint

    ReplyDelete
  7. lepas nie blehlah buat photoshoot.....

    ReplyDelete
  8. Abang Zaquan tunggulah tahun depan raya adik mesti dan cerdik dia pun mesti nak apa yg abang ada. Cutelah dia...

    ReplyDelete
  9. @Zaidah: hehehe..masalahnya mama dia jerk yg over suka berphotoshoot..papa nye x berapa minat..kalau nak berPS kena la pujuk papa..huhu..

    @Kakzakie: thanks kak, btol tu thn depan adik dh setahun lebih..mmg dh pandai meminta..silap2 kalah abg dia nya gaya...hehehe..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails