Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, June 1, 2016

Assalammualaikum....

Assalammualaikum,


Apa khabar kawan2 blog semua...? lama nau blog ni x berusik..huhu..N3 pertama untuk tahun 2016.., rasa mcm dh nak pencen dari berblog sbnrnya.., serius skrg dh susah nak bahagikan masa utk menulis dan membaca blog, tp ntahkla hari ni terlebey masa sampai tergerak hati nak buka blog n terus taip n3.., maaf la bkn shj blog x berupdate.., melawat dan membaca blog kawan² juga sweetmama dah lama tinggalkan.., harap2 selepas dh ada n3 utk tahun ni, minat utk menulis blog dtg kembali..hehe.., lgpun skrg dh byk medium sosial lain yg boleh menjadi penghubung dgn kawan² blog, maybe itu slh satunya jgk buat mama dh malas untuk menulis panjang, almaklumlah mama ni jenis kalau dh menulis x reti nak berhenti...


Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy² gambar² peribadi di dalam blog ini okey!!!

2 comments:

  1. Waalaikumsalam Eija... rindunya nak tahu cerita terbaru.
    Kakak ingatkan Eija sedang menanti ahli baru dlm family mana tahu 2 hero Eija nak dpt adik kan itu yg senyap-sunyi:)

    Welcome back dear!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...terima kasih kakzakie..sbb masih igt dkt eija..

      buat masa ni belum ada rezeki utk menambah bilangan ahli keluarga, tp mmg planning nak ada baby..skt utk tahun ni..ngeee..., iyelah dah 5 tahun kot adik ziqry..akak doa2kan utk eija ye..

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails