Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, September 26, 2013

Seronok anak2 Mr Papa dh balik n bawa balik hasil..^_~..

As salam,

Alhamdulillah Mr papa selamat balik dr JB, kursus 3 hari je pun tp anak2nye rindu...dasyat...kalau boleh semalam nak tunggu Mr papa balik baru nak g minum, tp Mr papa call yg dia sampai lewat maybe  tgh malam sbb terkena penangan JPO...hahahah...org lelaki pun kalau terkena penangan Shopping, boleh tahan...x kisahlah yg penting bahagian kitaorg pun ada..tq papa :)

Disebabkan Mr papa sampai lewat malam, pagi tdla anak2 baru dpt peluk cium papa dia n sibuk la pagi td papa nye bgtau "papa ada beli baju utk semua"..oh yeah ...oh yeah...seronoknya sbb kami mmg xde minta papa pun drpd papa pun sebenarnya, tau2 papa call br lps Shopping dkt JPO baju anak2 n adalah sehelai t-shirt utk MaMa. (Mr. Papa Shopping baju kami semua dkt padini, 2 minggu lps kami bercuti ke JB, MaMa dh Shopping jgk baju bdk dkt padini JPO, t-shirt bdk tgh murah, kali ni Mr papa plk belanja baju anak2). 

Jom tgk budak 2 org yg happy dpt baju 2 helai seorang n sehelai seluar. Amboih Mr papa siap beli kasut clark...

Kasut clark Mr. Papa


Ini baju utk AbG n adik...









Tq papa, AbG n adik suka..


P/s: kebetulan hari ni sampai awal dkt tempat audit, sampai2 sempat lagi update n3 dulu sblm memulakan kerja..disebabkan ada WiFi ckp ngan papa MaMa nak pinjam iPad minggu ni...heheh







5 comments:

  1. pandai suami akak pilih baju untuk budak² .. warna² ceria... size pun mcm xde masalah jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah mmg asben k.eija pandai pilih baju utk anak2, k.eija kalau pilih baju utk anak2 pun kalau dgn dia, k.eija pilih je dulu semua yg k.eija berkenan pastu tunjuk kat dia n keputusan akhir asben yg akan tentukan..sbb org lelaki lbh tahu pakaian yg cantik utk org lelaki kan..size baju anak2 senang je, lebihkan 1 year dr usia diorang..

      Delete
  2. zaquan pakai bj sekolah lagi tu ....

    ReplyDelete
  3. o0o pg td la nye gambar ..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..itulah x nyempat2 pg tadi jgk selongkar brg yg papa dia beli..

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails