Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Tuesday, September 24, 2013

Audit minggu ni n Mr. Papa plk berkursus di JB

As salam,

Akceli minggu ni (23 - 27 /9/2013) MaMa keluar audit, tp sib baik audit area putrajaya je, sebabnya Mr. Papa terlibat dgn kursus luar daerah di JB selama 3 hari (sib baik jg MaMa dh pandai memandu skrg, kalau tak, tak kan nak excuse audit). Insyaallah hari ni Mr. Papa balik, ZaQuAn n ZiQrY dok menghitung hari je "berapa hari lg papa nak balik..." huhu, yelah Mr. Papa jarang outstation, MaMa nye dh biasa n kerap outstation, so anak2 x heran sgt kalau MaMa g outstation (diaorg pun dh faham kerja MaMa).

Bz plk MaMa sejak dh bertukar unit ni sbb jadual audit straight setiap bulan keluar, aduihai makin lmbt la update n3..ni ambik masa waktu rehat update laju2 guna WiFi yg ada kat tempat audit ni :p

No comments:

Post a Comment

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails