Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Tuesday, October 23, 2012

Makan² Sempena 32nd Bday Mr. Papa

As Salam,

Dah tercapai hajat utk buat sendiri special bday cake utk Bday Mr. Papa n sesi potong kek pada tengah malam detik 12 mlm 16 Okt 2012, tak sah rasanya kalau tak  disambut dengan makan² special sikit oleh kami 4 beranak pula. 2 hari lewat utk celebrate makan² ni. 1st malam besday  Zaquan dah tertido, keesokannya pun kami balik keje, Zaquan dah keletihan tido (penat tolong Atok sapu rumput di kg. nak raya haji ni Atok n Nenek bz kemas rumah di kg). Jadinya sesi makan² bersempena dgn bday Papa ni hanya dpt direalisasikan pada 17 Okt. 2012..heheh (mcm mkn special sgt jerk kan..). Disebabkan hari bekerja..x dpt la nak g jauh². Kami makan di Austin Steak House jer. Sekarang mmg antara tempat feberet kami ..

Besday Papa sedang memilih menu pilihan..


Ye2 menengok menu tapi kesudahannya order menu yang sama jgk setiap kali kesini..hehe..

see Adik Ziqry skrg ni nak mamam sendiri mcm org besar.

Bday Papa melayan kerenah Zaquan..mcm Zaquan nye bday pulak, masa pilih nak makan dimana pun..tanya Zaquan dulu.., Zaquan nak makan ape..?, kuasa anak..:)


Alhamdullillah kenyang..simple tp puas hati dpt makan² di hari special, thn lepas makan² sempena besday Papa di Pizza Hut n sempat lagi main bowling. Tahun ni kami just makan² je..hujung minggu lepas kami jalan² JJ ..Shopping utk Cuti² Malaysia hujung bulan ni..

Adik Ziqry nak belanja Papa ke..?

Hehhee..xde lah..Mama kita la yang belanja makan sempena besday Papa ni..
Moga Papa diberikan kesihatan yang baik, dipanjangkan usia , dilimpahi rezeki dan sentiasa ingat kami yang sentiasa berada disisi Papa ni x kira susah mau pun senang..♥
Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

14 comments:

  1. Kak eija,nk p mane ujung bulan ni? =)

    ReplyDelete
  2. walaupun simple tapi seronok kan dapat sambut birthday bersama yang tersayang...

    ReplyDelete
  3. lps ni, beday arrizqi dulu baru beday hubby eija. boleh tumpang kek. hahaa.

    selamat ulangtahun papaZaquanZiqry, smg sentiasa awet muda dan kekal sihat utk menjalani ibadah harian.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..itulah selang sehari shj.., Boleh2..

      terima kasih Cha..AMIN.

      Delete
  4. bestnye makan makan...

    selamat ulangtahun kps papaZaquanZigry..semoga dimurahkan rezeki....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau part mkn²..mmg besh..lg2 kami ni mmg jenis suka makan..hehe

      terima kasih PU..AMIN.

      Delete
  5. Adik tu macam beria-ia nak bayar konon ye. Ala auntie tahu mama yg bayar hihi..
    Seronok kalau makan ada anak-anak usia macam ini ada yg tukang buat kita busy eija...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi..itulah skrg ni Adik suka menyelongkar la..kalau terlepas wallet kat dia..abis dia punggah semua isi dlm nya.

      betul tu kak meriah dgn kerenah anak tp dlm masa yg sama pening gak kepala melayan kerenah mereka yg macam2..

      Delete
  6. beriya adik keluarkan duit dari dompet ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hhehee..sbnrnya itu kad holder..abis isi dalamnye dikeluarkan..

      Delete
  7. hppy bday buat hubby ieja..
    moga pnjang umur n kalian bdua kekal bahagia hgga akhir hyat..:)

    ReplyDelete
  8. dapat belanja makan pun dah happykan.. berkumpul, berborak.. masa cepoat berlalu sekarang...

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails