Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, October 4, 2012

Percutian 2D1N@Morib Gold Cost| Abang Nak Mandi Kolam Pasir!

As Salam,

Kalau ikutkan selepas selesai bermain Aktviti ATV Ride, Zaquan dah bgtau kpd kami 'Abg nak mandi kolam pasir@pantai, tp disebabkan kejar masa/kesuntukan masa kami janji dgn Zaquan akan pergi pantai keesokan harinya. 

Seperti yang dijanjikan, pagi tu lepas sarapan (Zaquan x bersarapan pun..mood dah pada pool dan pantai), kami pun terjah pantai dulu sblm terjah Water Theme Park sebelum check-out.

Air laut pun tengah pasang, so dapat lah Zaquan bermain air laut, tp bila dah sampai pantai kami bg peluang dia mandi air laut, xnk pulak dia mandi..yelah air lautnya pun x cantik..hitam jerk..dia nak mandi x feel..huhu..tapi beriye main pasir.

Akceli kami siap bawa mainan pasir dia tp tertinggal dkt dlm bilik (sblm pergi Zaquan yg beriye2 pesan pd Mama bawa mainan pasir n lori pasir abg). Bila dah sampai pantai, Zaquan bgtau Abg kan bawa lori pasir, jom kita amik dkt bilik. Nasib baik lah dia x nangis nak lori pasir dia tu, sbb malas sungguh rasanya nak naik bilik semata² nak amik lori pasir dia tu. lepas dpt main pasir lupa skjp dia pasal lori pasir dia tu..hehe..


mula² sampai pantai, teruja jerk nak mandi air laut, tp bila dh dekat² tgk air kotor terus x jadi dia nak mandi air laut.



Abang main pasir jerk la..



Adik time ni ala2 blur lagi..tgk jerk abg main pasir..


Lepas tu joint sekaki dgn abg main pasir..


bkn anak² jerk sibuk main pasir, Mamanye pun sibuk main pasir gak...
Papa Mama = Zaquan  & Ziqry






Yeay tetap enjoy dapat lepak pantai w/pun sekejap.


Setengah jam jerk kami lepak pantai, Janji dpt tunaikan janji , lagipun time ni Zaquan nak buang air kecil sangat, kami suruh dia kencing jerk dlm laut, tp dia geli x mo berendam dlm laut..itu yg terpaksa bawa dia ke toilet n terus g Terjah Water Theme Park ...Yeay kali ni kami nak bersliding sepuasnya..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

2 comments:

  1. adik ziqri pun pakai sut mandi ker?? hihihihi.. comel jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih :)
      haah adik ziqry pakai yang abg dia pnyer sbnrnya..

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails