Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, October 15, 2012

KFC Zinger Double Down

As Salam,

Hari ni Mama masih bz sbb baru balik Audit so kena siapkan report.., X sempat sgt nak menghapdet story, update citer basi jerk la, dah update kat Fb updates kat blog pulak..huhu.

KFC Zinger Double Down ..Kawan2 dah rasa ke, ramai kot yg dah rasa, Mama try rasa masa  outstation di Sibu..hehe..jauh tu dpt rasa promosi baru KFC ni. Rasanye off couse la rasa KFC sedap hingga menjilat jari..

p/s: kalau ada masa mama try BW blog kawan2 ye..terima kasih kpd yg masih sudi jejak di blog Mama ni ^_^.

p/s: Adik masih demam lagi, semalam dh g klinik..hope semakin beransur sembuh n cepat sembuh...AMIN

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

14 comments:

  1. Saya tak tase lg ni...cm sedp je

    Moga ziqry cpt sembuh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasa mcm Zinger Burger tp xde roti, tp double down ni + cheese n beef bacon..ayam KFC dh tentu2 sedap hingga menjilat jari kan..hehee

      Terima Kasih Nad

      Delete
  2. tak pernah try lagi.. nampak sangat sedapkan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini promosi KFC yg terbaru, rasanya baru seminggu lebih..kebetulan pulak KFC dekat dgn area hotel..itu yg terus nak cuba rasa + selalunya mmg pantang pun nmpk promosi baru KFC n MCD mesti nak cuba rasa..hehe.., mmg sedap pun :)

      Delete
  3. Tak apa pelan-pelan eija. Kakak nak tahu first day balik hari itu macam mana adik jumpa mama dgn dia demam tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..iye kak.
      Adik Ziqry masa jumpa mama dia jerk terus nak mengemping, eija masuk2 kereta jerk dia dah peluk n minta susu..tinggalkan la berapa lama pun mesti dia cari susu mama dia jgk..bagus la, ada bdk kadang2 bila kita tinggalkan dia lama terus xmo susu badan lg, tp anak2 eija dua2 jenis yg mcm mane pun nak susu ibu w/pun dah campur.

      Delete
  4. Belum try lg...Ramai ckp sedap....

    ReplyDelete
  5. ooh sedap nampak best je..
    eija, belum try lagi..mesti kena try juga ni..
    ehee...

    moga adik ziqri cepat2 sembuh..cepat sembuh ya dik..dan bermain sperti biasa..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. try jgn x try..mmg sedap..:)
      selalunya kalau KFC n Mcd nye promosi mesti nak rasa punyer..hehe

      terima kasih, Alhamdullillah dah semakin beransur sembuh cuma makin meragam pulak dia w/pun demam dah kebah..

      Delete
  6. ni yg nak kena cari juga nih. ramai yg kata sedap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..anak2 msti suka..terjah jgn x terjah..
      yup kebyakan review sume kata sedapkan..

      Delete
  7. wahhhh dah rasa yer.. ramai kata sedapp.. saya jer tak rasa lagi huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup dah rasa, jauh di Sibu lg merasa double down ni, kebetulan belakang hotel tu parkson n ada KFC pastu hari2 dok tgk iklan double down ni kat tv,,itu yg terus terjah KFC.

      mmg sedap, hujung minggu ni boleh la Yana ajak hubby g n bawa amir g KFC dia msti suka..

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails