Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, October 5, 2012

Percutian 2D1N@Morib Gold Cost| Srnok Bersliding!

As Salam,

Yeay masa untuk bersliding sepuasnya sebelum check-out.

Slide yg paling tinggi, Lebih sesuai utk org dewasa, kanak2 boleh gak main, tp Zaquan x berani nak naik sorang2, Masa Papa sampai kat atas igt boleh sliding berdua, sekali x boleh, sudah nya turun balik..x berani pulak nak lepas kan Zaquan main sorang².


Slide yang lebar, yang ni besh, Mama yg suka sliding kat sini, Zaquan pun suka gak tp kalau sliding kat sini terus jatuh dlm kolam..tercungap gak Zaquan dibuatnya.


Dlm byk2 Slide, slide yang ini la paling Zaquan suka n byk kali turun naik turun naik bersliding. So mmg mama byk amik gmbar time diorang main slide yg ini jerk..


Yeay..Papa n Zaquan dah ready utk bersliding







Adik Cool jerk lepak berendam kaki sambil tgk Papa & Abgnya bersliding


Papa bagi peluang Adik Ziqry sama merasa keseronokan bersliding sbb ini antara slide yg paling selamat, dia x kan terus jatuh dalam kolam mcm slide yg lain.






Wah Seronok..selesai sudah N3 percutian 2D1N @ Morib Gold Cost..^_^..
Insyaallah ada rezeki lebih nnti kita bercuti disini lagi ye anak²ku..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

4 comments:

  1. seronok bersliding tu.. huhu.. ayu takut yg sliding yg besar sbb mmg terus masuk dalam kolam. masa kat tiara beach ayu tenggelam dgn anak time tu dah cuak sgt.. ayu dah book nak gi sana cuti sekolah ni. tp nak main sliding yg kecik jela..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Main yg x masuk dlm kolam ni jerk ayu..mmg sesuai utk bdk2, Enjoy your holiday next month..:))

      Utk offer groupon 2D1N@morib Gold Cost yg sampai hujng thn ni kena tambah RM50/100 lg kan, eija beli dulu mmg xde tambah2..RM188. Ayu kena berapa..?

      Delete
  2. wah bestnya kak eija... sy yg tgk ni pun rasa teruja..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails