Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, October 1, 2012

DaTinG

As Salam,

Tengahari tadi Mama g Dating n Lunch di Alamanda..^_^..

Lama dah rasanya x g dating n lunch berdua time hari bekeja ni..haha. 

Menu Lunch tadi..Makan di Burger King
Ohh rupanya ada promosi di Burger King..RM5.95 untuk satu set mcm pic kat bawah ni..


Mama dating ngan sape..???
^
^
^
^
^
^
^
^ ^
Dengan sape lagi..dengan encik suami la..x kan dengan boypren/kekasih gelap pulak kan..


Borak berdua tadi, Papa bgtau yg Ayah call jadi nak bawa Zaquan g holiday Jakarta/Bandung next week. Wah syoknye Abg Zaquan berjalan sahaja..bertuah sungguh cucu Atok, nakal2 pun akhirnya Atok bawa bercuti jgk..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

12 comments:

  1. kalau dah namanya cucu, nakal2 pun itu gak yg dia sayang..cucu nakal dia leh terima lagi, cuba dulu masa kita, anak nakal skit x pasal2 ada yg kene rotan..hehehe..kuasa cucu..Dania tak ikut sekali ker? ke dia sayang nak tinggalkan adik dia..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2 syg cucu n syg anak lain, syg cucu jd lebih sbb bila usia dh semakin meningkat, anak2 pula dh besar n ada keluarga sendiri, dgn cucu lah tempat bermanja..

      Ermmm..tp Zaquan ni biasa kena rotan ngan atok n nenek sampai dia jd kebal dibuatnya..huhu. Kami mmg x kisah Zaquan kena rotan utk tujuan mengajar mmg pesan kalau nakal2 rotan kan jerk, tp tu la dia sampai x lut dh dgn rotan, nangis time kena lepas tu buat balik perangai. Sekarang ni Papa dia kalau nak ajar dgn hanger pulak..tp pukul dkt tapak kaki ler..baru dia takut sikit ngan Papa dia kalau Papa dia keluarkan hanger.

      X pasti pulak Dania ikut sekali ke x, sbb kami pun baru tau thru call jerk, balik keje ni baru tau citer sbnr..hehe

      Delete
  2. berjalan lagi zaquan ni, hehe
    best btul!
    tggl la ziqry takde kawan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berita terkini, Zaquan x jd ikut Atok n Nenek berjalan sbb harga tiket mahal, lewat beli sehari jerk harga tiket dh mahal, ikutkan budget ATok utk tiket flight RM300++ jerk semalam nak beli dh jd double RM600++

      Delete
  3. lama x deting dgn husband huda gak :) wah bestla abg zaquan dpt g holiday lg ngan atok neneknya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, skrg mesti tgh dating dgn husband kan, sbb dpt ikut asben outstation disini, baru perasan N3 huda tu hari ni, dkt bangi mmg dkt sgt dgn rumah eija tu, kalau ada contact no. boleh kita calling2 dating bersama pulak..hehe

      Zaquan x jd ikut Atok n Neneknya bercuti di Jakarta/Bandung next week sbb harga tiket flight dh mahal, tp semalam Atok n Nenek offer nak bawa holiday di kota keriangan utk semua family members..hehe..

      Delete
  4. bestkan sesekali berdating berdua ni...

    bertuah sungguh cucu atok :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2..sesekali nak gak dating berdua jerk kan..

      alhamdullillah..itulah bertuah dpt atok suka berjalan n suka bawa cucu2 berjalan..

      Delete
  5. best erk burger king???tak mkn pun...gayat sy nih kan..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh la, lg pun kami mmg penggemar fast food, kalau dh namanya fast food tu sedap jerk pada kami, akceli kami dh lama gak x mkn burger king ni, dulu masa bercinta2 dulu ye mmg rajin makan burger king time kuar dating, itu yg bila kami dating berdua kebetulan makan burger king mmg berbual pun mengimbas kenangan lama pasal dulu2 suka makan burger king skrg jerk yg dh jarang mkn burger king.

      Delete
  6. sukelah zaquan yer.. ikut atok naik kapal terbang lagi... alah nakal² cucu apelah sgt kan... masa ni lah nak bermanja pun...

    dating berdua pun blh manje² juga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg dia buat muka sedih nak ikut atok n nenek g naik kapal terbang, itu yg atok n nenek offer nak bawa dia bercuti sekali last minute, tp bila nak beli tiket flight , harga dh naik jd double, so xde rezeki ler Zaquan nak ikut atok n nenek naik kapal terbang.

      Semalam tiba2 atok offer nak bawa semua family members bercuti di kota keriangan lepas atok n nenek balik jakarta/bandung sbb kesian kat cucunya x dpt bercuti..betullah mmg bertuah sungguh cucu atok..:)

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails