Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, October 1, 2012

Melawat New Born Fazilzura

As Salam,

Semalam (30/9/2012) Mama g melawat my friend@blogger Fazilzura yang telah selamat melahirkan baby  keduanya pada 22 Sept. 2012. Petang dalam jam 4.00 ptg baru kami gerak dari rumah, cuaca panas sekarang ni malas jerk nak kuar umah awal2, itupun kul 4.00 petang cuaca masih panas terik.

Mama mmg dh bgtau awal2 ngan Papa hujung minggu nak melawat Zura yg dh selamat lahirkan baby, Papa pun dah biasa ngan Zura sbb dah 2-3 kali dh lepak Mc'd masing2 bawa 1 family, so xde lah kekok sgt, kami pun dah pernah g rumah Keluarga Zura masa dia wat open house 2 thn lepas, so xde masalah nak cari rumah Keluarga Zura, Mama x bg alamat pun Papa dah tau jalan n igt rumahnya dimana. Selalu yg wat Papa tension kalau Mama ajak Papa g rumah mmber pastu x tau jalan..huhu..

Me n New Baby Zura,
Nama Baby: Nur Amni Khairina

 Hahhaa..gambar Mama pulak yg terfokus berbanding gambar  new baby..
betul2 sekeping ni jerk pic baby yg sempat snap. Sampai2 terus dukung baby, pastu amik peluang bergambar dgn baby, Mama dukung terus tertido lena dia dipangkuan Mama smbil Mama n Zura berborak² ttg pengalamannya bersalin kali ni. Zaquan dah sibuk bermain dengan Akil, Ziqry pulak sibuk main 'baby gym' Amni.

For Amni :)

Tahniah ye Zura dah ada sepasang. Selamat berpantang  n moga cepat sembuh luka czer kali kedua. Rajin2 minum Pati Ikan Haruan.

Alang² dah sampai cheras, dari rumah family Zura kami terus balik rumah Family Mama, singgah sekejap rasa mcm dh lama jerk x balik w/pun dekat..Lepas Maghrib singgah rumah MIL pulak sbb Zaquan masa keluar rumah nak kerumah Zura lagi dia dh bising nak g umah Atok n Nenek nak main dgn Eisya. Ikutkan boleh jerk jumpa keesokkannya mereka ni, tp biasalah Zaquan bila kita x ikut, dia nangis..so Papa ikutkan gak..ermmm tp bila dh berjumpa asik ler gaduh, bila x jumpe berkobar2 nak main sama2..huhu..itulah kerenah anak ku yg sorang ni pulak..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

6 comments:

  1. alahai comelnya tgk baby org.. x sabar lak tunggu sendiri punya... ehheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua baby pun mmg dilahirkan comel :))
      mestilah rasa x sabar..
      moga dipermudahkan segalanya buat eda n baby..:)

      Delete
  2. salam eija..

    alolo.... comeynya baby nur amni khairina.. geram tau tgk baby kecik2 gini.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam,

      itu la mmg tomey,
      betul2 bila tgk baby kecik rasa mcm nak beranak kecik lg, tp Ziqry pun masih kecil lagi...hehe.

      Delete
  3. perempuan yer... comelnya kecik jer..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails