Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, November 30, 2012

Free Voucher RM50 The Body Shop!

As Salam,

Sejuknya kat opis ni, dah la mmg opis ni jenis suhunya sejuk tahap beku ditambah pulak 2 hari ni dalam opis ni ada 2-3 orang jer sbb mereka semua terlibat dgn teambuilding lepas tu hujan selebat²nya pulak ni ha...adoii mood nak updates n3 pun malas sbnrnya sbb mata layu jer rasa mau tido..hehe

Akceli ni kemenangan bulan lepas setelah lama x menang, lgpun skrg Mama ni jenis suam2 kuku joint contest² yg ada (selama ni pun bkn jenis kaki comper pun..suka² je), srnok tgk kwn² yg hard comper ni tgk pulak hadiah² yg diorg menang gempak² semua, mmg la menambah semangat kita nak joint tp pokok pangkalnya diri sendiri..kenalah ada usaha dan rajin, kalau malas..sendiri salah la kan..so x yah la bebel panjang². 

Menang contest Like n Share Fb Page YounGemini Community


Hadiahnya RM50 Voucher The Body Shop


Hadiahnya Mama baru terima 2 hari lepas, voucher ni valid 6 month dari tarikh penganjur issue, hujung minggu ni kalau keluar boleh la singgah Body Shop redeem voucher ni..^_^..

Ohh tp ada syarat lain pulak, penganjur minta kita bergambar dengan hadiah kemenangan dan sent di FB page mereka. Ikutkan 2 hari dah terima tp lupa je nak amik gambar, jd pagi td sempat la minta tolong opismate  amikkan pic Mama bersama voucher yg dimenangi..Ok tak pic ni..pic fresh pagi td tau..hehe 

* Ada mcm ombak or wallpaper bergerak tak pakai baju corak cenggini, tailor slh jahit sbnrnya,  ni dia potong kain corak melintang..patutnya menegak..., tp sib baik dah pakai nmpak cam ok gak..:P

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

14 comments:

  1. syoknya dapat voucher body shop...leh la shopping nanti...

    ReplyDelete
  2. wah...tahniah3...sy dh lme tak join contest kat fb nih...tahap kemalasan menjadi2..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih mimie :)
      eija pun sama ada pasang surut, ikut mood..ni rasanya ada 3 minggu gak x joint contest like n share di FB tu..,borang2 contest dkt pasaraya pun amik je balik umah x jgk isi2..sampai dah due date..huhu

      Delete
  3. wahh tahniah yer.. bertuahnya akak dapat baucer rm50.00 banyak tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Yana :)
      ikutkan kecik je ni Yana tp k.eija tetap bersyukur..kecil2 pun tetap ada nilainya..

      Delete
  4. bestnya dpt voucher ni.. suka gak body shop ni..
    cantikla eija baju tu.. ceria je tgk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lah eija pun suka gak dgn body shop ni..:)

      ohh ye ke..terima kasih..:))
      baru nak berjinak2 dgn baju cotton..
      next year nak borong cotton dkt vietnam..:P (#mcm la byk duit..hehe)

      Delete
  5. tahniah kak eija...

    baju tu nampak ok je walaupun tailor tu slh potong... cantik :-)

    ReplyDelete
  6. It's really very complex in this busy life to listen news on Television, so I simply use the web for that reason, and get the most up-to-date news.
    My weblog www.trustndeal.net

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails