Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, November 19, 2012

Family Trip@Genting Highland 2012| Day 2~All Park~Outdoor Theme Park~Berboating Mengimbas Memori Berdua!

As Salam,

Erks tadi kata nak joint Atok, Nenek & Acik2 Zaquan n Ziqry main kan, tp knape kami berdua pulak yg main, x igt anak² ke..Ohhh tidak lah kami main sampai x igt anak..Akceli ini lah satu²nya mainan dewasa yg kami main pun. 

Lepas bergambar² 3 beranak tadi, kami terus ke tempat mainan family rides sbbnya tgk Acik Eiya & Acik Aima tengah beratur untuk main Flying Jumbo, So Atok pun beratur sekali untuk bawa Ziqry main. Ermmm memandangkan diorg tengah beratur n masing² pun dah ada partner untuk main, Mama pun pujuk Papa main boating mengimbas memori kami masa bercinta dulu.., iyelah masa bercinta kemain lagi main boating² ni kan, apa salahnya kita main lagi kebetulan anak² pun tgh main mainan yg lain...hehehe

Tak lama pun kami berboating..15 minit jerk, tp beraturnye tu yg buat jd lama...huhu


Cantik kan..

Senyumm...:))
kayuh jgn x kayuh...
x aci tau tempat duduk mama tu pulak paddle utamanya, so Mama kena kayuh lebey.,,
ape pun tetap enjoy..permintaan dipenuhi..Tq Papa..:))


Selesai main, terus cari mereka semua, rupanya diorang dah main 3 permainan family rides..hehe..Baru jerk berangan nak main spinner, sekali spinner under maintenance..sib baik masa g awal thn hari tu dah dpt lepas gian main spinner..

Nnti sambung story anak main Family Rides di Outdoor Theme Park, yg pasti Mama n Papa x berpeluang pun nak main Thrill Rides sbbnya Zaquan betul² bg peluang Mama n Papa berboating jerk lepas tu dia nak Papa yg temankan dia main mainan seterusnya..huhu..xpelah Papa ckp mmg untuk anak² pun..
*N3 Auto Publish*

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

4 comments:

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails